Bilal is een nette en rustige jongen die graag hard wil werken. Hij is sociaal, loyaal, eerlijk en betrouwbaar. Heeft geen 9 tot 5 mentaliteit.
Zeer ervaren (interim) bedrijfsleider met een mooie staat van dienst. Heeft via ons bij een opdrachtgever het proces gestroomlijnd tussen de receptie en werkplaats en een duidelijke efficiency slag binnen de organisatie gemaakt. Zeer goed in het in kaart brengen, analyseren en "fine-tunen" van processen en werkwijzen. Kenmerken: rustig, analytisch zeer sterk, procesmatig, voeten in de klei en people manager met duidelijke struktuur.
Ervaren Autotechnicus met een Allround achtergrond. Heeft inmiddels al bij meerdere opdrachtgevers naar alle tevredenheid op project-basis gewerkt. Dit zijn zowel dealers als universele autobedrijven. Ervaring als Autotechnicus maar ook als Bandenmonteur binnen de wisselprojecten. Kenmerken: zeer rustige persoonlijkheid, betrouwbaar, serieus, werklustig, vriendelijk en toegankelijk. Inzetbaar in de ruime omgeving Amsterdam. Referenties op aanvraag.
Deze Autotechnicus werkt inmiddels al meerdere jaren via ons bij diverse opdrachtgevers. Inmiddels heeft hij onder andere ervaring opgebouwd bij Volkswagen, Seat, Skoda, Renault, Subaru, Opel en bij universele bedrijven. Zijn kenmerken zijn: zelfstandig, stressbestendig, rustige persoonlijkheid, harde werker, allround Autotechnicus en een echte aanpakker. Inzetbaar in de ruime omgeving Amsterdam - Almere. Referenties op aanvraag.
Deze 2e Autotechnicus / Bandenmonteur is een zeer ervaren kracht welke al geruime tijd via ons aan het werk is. Hij kenmerkt zich door zijn rustige en vriendelijke karakter. Daarentegen blaakt hij van werklust en heeft hij altijd 100% inzet. Niet alleen het vakkundig wisselen van banden, balanceren en uitlijnen is zeer goed aan hem besteed, maar ook klein en groot onderhoud, vervangen van remblokken / schijven en uitlaat kan je zonder probleem aan hem toevertrouwen. Al met al is hij een zeer betrouwbare en professionele kracht. Onze opdrachtgevers zijn allen zeer tevreden over hem en referenties op aanvraag beschikbaar.
Zeer ervaren 1e Autotechnicus APK met meerdere jaren dealer-ervaring. Heeft gesleuteld aan diverse merken en is breed opgeleid en georiënteerd. Zijn kenmerken: rustige persoonlijkheid, vakman, goede inzet en flexibel.
Een zeer ervaren Bandenmonteur en Uitlijnspecialist die al bij meerdere opdrachtgevers naar alle tevredenheid via ons werkzaam is geweest. Naast de bandenwissel kan hij ook uitlijnen en heeft hij ervaring met "pech-langs-de-weg". Kenmerken: hardwerkend, professioneel, specialist en gemakkelijke persoonlijkheid. Inzetbaar in de zeer ruime omgeving Amsterdam - Rotterdam - Utrecht. Referenties op aanvraag.

Nieuwste vacatures

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties