Vacatures Automonteur

Zoekt u werk als auto monteur in uw regio? Misschien bent u goed opgeleid, beschikt u over voldoende kennis, vaardigheden en ervaring, maar lukt het u momenteel niet om een baan als auto monteur te vinden. Dan heeft FlexFitters waarschijnlijk de oplossing voor u. Ook als u een autobedrijf of -garage bezit en op zoek bent naar tijdelijke krachten, bijvoorbeeld voor een drukke periode of om ziekteverzuim op te vangen, leest u dan verder. FlexFitters kan de auto monteur die u zoekt bij u plaatsen voor de periode die nodig is.

Inschrijven voor Automonteur

Werken als auto monteur in uw eigen regio
FlexFitters is een bedrijf dat autotechnici en bandenmonteurs detacheerd in hun eigen regio, bij bedrijven die op dat moment behoefte hebben aan personeel. Wij bekijken uw achtergrond, opleidingsniveau en ervaring, en detacheren u in uw eigen regio bij een bedrijf dat op een bepaald moment (tijdelijk) behoefte heeft aan iemand met uw capaciteiten. FlexFitters plaatst auto monteurs met verschillende achtergronden en niveaus, zoals o.a. 1e autotechnici, 2e autotechnici, hulpmonteurs en APK-keurmeesters. Mocht u veel kennis en ervaring hebben, dan kunnen wij u plaatsen op een positie waar u deze kennis en ervaring kunt inzetten, maar ook als u nog niet zo lang werkzaam bent als autotechnicus hebben wij uiteraard de juiste positie voor u. Aarzel dus niet en neem contact met ons op als u werk zoekt in uw eigen omgeving.

Zoekt u als autobedrijf/garagebedrijf een auto monteur of autotechnicus?
Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u als autobedrijf/garage-eigenaar tijdelijk een auto monteur nodig heeft. Zo kan een vaste medewerker ziek zijn, ter uitbreiding van uw huidige werkplaatscapaciteit, of u zit in een drukke periode en heeft tijdelijk extra personeel nodig. Zelf een nieuwe medewerker een contract aanbieden is dan niet altijd verstandig, omdat de periode dat u deze medewerker nodig heeft na verloop van tijd voorbij gaat. FlexFitters biedt in deze gevallen de oplossing.

Als u contact met ons opneemt en uw vacature aan ons voorlegt, kijken wij in ons netwerk van bijvoorbeeld auto monteurs of autotechnici welk persoon geschikt is om uw tijdelijke vacature te vervullen. Hierbij kijken wij naar de regio waar iemand woont, maar vooral ook naar opleidingsniveau, kennis en ervaring. Op deze manier plaatsen wij een autotechnicus bij u die over de juiste kwalificaties beschikt, voor de periode die u nodig heeft. Doordat wij vaak langer met dezelfde mensen werken, hebben wij goed inzicht in de competenties van deze mensen, en kunnen wij u referenties verschaffen van de door u gewenste auto monteur.

Aanmelden als autobedrijf

Wij horen graag van u
Kortom, zoekt u werk of bent u op zoek naar geschikt personeel? FlexFitters biedt de oplossing. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of om u aan te melden.

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Een greep uit onze klanten