Wil jij aan de slag in een functie binnen de autobranche, start dan nu als Bandenmonteur?

Ben jij een harde werker die op zoek is naar uitdaging? Heb jij een technisch oog en 2 rechter handen? Pak dan nu jouw kans! En start per direct als bandenmonteur!

Hoe ziet een dag als bandenmonteur er dan uit?

Om 07:45 start je de dag met een goed bakje koffie. Nadat jij je werkschoenen en een overal hebt aangetrokken sta jij om 08:00 uur klaar om de eerste auto te voorzien van winterbanden. Nadat je de winterbanden voor deze klant uit het magazijn hebt gehaald, demonteer je de zomerbanden van de auto. Doormiddel van een bandenlichter haal jij de zomerbanden van de velg en zet de winterbanden hier weer op. Nadat je dit hebt gedaan is het tijd om het wiel te balanceren met een balanceerapparaat. Vervolgens plaats jij de banden weer terug op de auto en kan de klant weer veilig de weg op. Tijd voor de volgende klant!

Heb je geen ervaring als bandenmonteur? Dat vinden wij geen probleem!

Heb je geen ervaring als bandenmonteur maar wel als magazijnmedewerker, productiemedewerker of zat je in de bouw? Of is het al even geleden dat jij deze werkzaamheden als bandenmonteur hebt uitgevoerd dan leiden wij jou kosteloos op in ons eigen opleidingscentrum. Op deze 2-daagse training leren onze bandenprofessionals jou de fijne kneepjes van het vak als bandenmonteur. Na het succesvol afronden van deze training ontvang je een erkend certificaat. Met dit certificaat kun jij direct starten bij een van onze opdrachtgevers.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent een echter aanpakker, hebt affiniteit met techniek en auto’s en je bent fulltime beschikbaar.
  • Bij voorkeur ben je in het van rijbewijs B
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Je werkt zorgvuldig en netjes

Wat kun jij van ons verwachten?

Een startsalaris tussen de € 1900 en € 2100 bruto per maand op basis van 40 uur. Als je al wel ervaring hebt start je met een salaris tussen de € 2200 en € 2400 bruto per maand op basis van 40 uur. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer.

Wil jij meer informatie of direct aan de slag?

Ben je overtuigd en wil jij direct starten, neem dan contact met ons op.

E-mail: Info@flexfitters.nl

Telefoonnummer: 033-763 0731
Mobiel/WhatsApp: 06-55 23 68 52

Home

 

Contact