FlexFitters hecht een zeer grote waarde aan het leveren van kwaliteit.

Werkwijze
Onze bandenmonteurs zijn verantwoordelijk voor de goede montage van de banden/wielen en dus voor de veiligheid van uw klant. Dit is de primaire reden dat wij een uniek concept hebben ontwikkeld. Afhankelijk van de kennis en ervaring volgt de auto-/bandenmonteur een interne training waarin de kneepjes van het vak worden geleerd. Het trainingstraject wordt afgesloten met een Proeve van Bekwaamheid die wordt afgenomen door de SVOB, het opleidingsinstituut voor de banden- en wielenbranche. Deze training is natuurlijk primair gericht op de juiste uitvoering en veiligheid.

Film
Hieronder een korte film over deze certificering

Informatie aanvragen
https://www.flexfitters.nl/vacature-aanbieden/

Nieuwste vacatures

 • 1e en 2e Autotechnicus (Haarlem)
  Wij zijn voor onze opdrachtgever, een bekend merk familie garagebedrijf in de regio, opzoek naar een ervaren automonteur. Het team bestaat uit een vaste kern van ervaren monteurs. 
 • SPOED! Mobiele Bandenmonteurs in diverse regio's
  In diverse regio's zijn wij met spoed opzoek naar bandenmonteurs. Onze opdrachtgever is een snel groeiend mobiele bandenmontage bedrijf voor particulieren en bedrijfswagens.
 • Financiële secretaresse (m/v)
  In deze functie ben je als Financiële secretaresse (m/v) breed inzetbaar. De verschillende aspecten van een financiële administratie komen op je pad.
  Geheel Nederland
 • 1e of 2e Autotechnicus (eventueel met APK) regio Delft
  In verband met uitbreiding van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden betreffende personen- en bestelwagens zijn we voor onze opdrachtgever in regio Delft op zoek naar serieuze, verantwoordelijke 1e of 2e monteurs / autotechnici. Een uitdagende, afwisselend

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Al ruim voor het seizoen van start gaat, maken wij in overleg met FlexFitters een planning. Hierdoor weten wij ruim van te voren wanneer wij versterking hebben en kunnen wij hier ook goed op aansturen. Op de afgesproken dag stond staat onze “vaste” bandenmonteur er weer die wij het seizoen hiervoor ook al hadden gehad. Hierdoor zijn wij weer zonder zorgen door de hectische wissel heen gekomen. Ik leg ,in overleg met FlexFitters, de monteurs zelfs direct na afloop van een project al weer vast voor een volgend project!

ABC Banden

Referenties