FlexFitters is een dynamisch en snel groeiende specialist.

Of u nu op zoek bent naar een automonteur of een directeur, of het nu gaat om een tijdelijke of vaste aanstelling: wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste kandidaat voor iedere functie binnen de automotive branche. Wij zijn FlexFitters en wij hebben ons gespecialiseerd in personeelsmanagement binnen de automotive branche. Dankzij onze ervaring kunnen wij als geen andere inspelen op uw behoeftes op het gebied van personeelsmanagement.

Onze kandidaten worden uiteraard geselecteerd op kennis, kunde en ervaring. Maar ook persoonlijkheid vinden wij belangrijk. Zo kunnen wij altijd de beste match realiseren en ervoor zorgen dat de kandidaat ook daadwerkelijk bij u, uw bedrijf en uw team past.

En hebben wij een FlexFitter bij u ingezet? Dan laten wij deze niet los, want voor ons gaat personeelsmanagement verder dan dat. Door nauw, persoonlijk contact te onderhouden met de FlexFitter houden wij de verantwoordelijkheid voor het motiveren en begeleiden van de medewerker.

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan. Ik kan ideeën uitwisselen met collega’s en daar wordt ook echt naar geluisterd

Ruud Voerman / 43 jaar

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties