Bandenmonteur vacatures

Voor 2 periodes per jaar zijn er altijd enorm veel bandenmonteur vacatures beschikbaar. Veel bedrijven die in de banden zitten hebben tijdens de lente en herfst piekdrukte met banden wisselen. Dit is natuurlijk de wissel tussen de zomer- en winterbanden, en tijdens deze periode komen ze altijd handen tekort. Deze cyclus gaat zo elk half jaar weer in. Lastig om voor deze periodes genoeg vast en vakkundig personeel te hebben. Heeft Flexfitters de oplossing? Hoe zou een werkgever de bandenmonteur vacatures dan wel goed kunnen invullen?

Aanmelden als autobedrijf

Uw (tijdelijke) bandemonteur vacatures invullen? Zo geregeld!
Wanneer een bedrijf veel seizoensarbeid heeft, dan wordt er veelal gebruik gemaakt van uitzendbureaus of detacheringsbureaus . In de autobranche is het niet heel normaal om deze in te schakelen, terwijl dat ondertussen toch goed kan en vaak een goede oplossing is. Flexfitters is helemaal gespecialiseerd in de autobranche. Bij FlexFitters kunt u snel tijdelijke vakbekwame bandenmonteurs vinden, die voor u snel en efficiënt bandenwissels kunnen uitvoeren. Dus wanneer u bandenmonteur vacatures open heeft staan, neem dan contact op met FlexFitters. Wij zorgen ervoor dat u op een prettige manier door de drukke periodes heenkomt. Kies dus voor een bandenmonteur of automonteur van FlexFitters.

Aan het werk via FlexFitters
Natuurlijk zoeken wij bij FlexFitters altijd naar de bandenmonteur die onze vacatures kan opvullen. Naast bandenmonteurs zoeken wij ook allerlei andere monteurs die in de autobranche aan het werk zouden kunnen. Wij beschikken over een breed netwerk van bedrijven die regelmatig hun vraag naar werknemers bij ons neerleggen. Wij hebben over de jaren bewezen om op iedere vraag het juiste antwoord te kunnen vinden. Dit komt ook door onze uitgebreide ondersteuning. Dit begint al met het eerste kennismakingsgesprek waarin wij persoonlijk met u kennismaken en uw kennis / kunde bespreken. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij u niet alleen op technisch niveau matchen maar ook op “bloedgroep”. Voor dat u aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers zult u ook een kennismakingsgesprek met hen hebben om zodoende al bekend te raken met de wensen, eisen en werkzaamheden welke u gaat vervullen. Door dit intensief te doen zult u merken dat iemand sneller op zijn plek zit, en dus ook makkelijk kan aansluiten bij de rest van een team. Wij verwachten doorgaans dan ook dat een bandenmonteur op de tweede dag al op volle kracht mee kan draaien.

Inschrijven als bandenmonteur

In het kort, wanneer uw bedrijf bandenmonteur vacatures open heeft staan, neem dan contact op met FlexFitters. Wij beschikken over een ruim aanbod ervaren monteurs en technici die uw bedrijf tijdelijk zouden kunnen versterken.

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan. Ik kan ideeën uitwisselen met collega’s en daar wordt ook echt naar geluisterd.

Ruud Voerman / 43 jaar

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties