Wij helpen automotive specialisten aan banen met een vast dienstverband.

Werkwijze
Onze werkwijze door kwaliteit, snelheid, no-nonsense en transparantie. Ons Werving & Selectieproces bestaat uit een 6 stappenplan.

1) Matching aan vacature
Bij ontvangst van het CV zullen wij het matchen aan één van vacatures. Onze eerste selectie vindt plaats op ervaring, opleiding en functie-niveau. Daarnaast houden wij een korte telefonische intake waarbij wij direct ook de afspraak inplannen voor de persoonlijke kennismaking.

2) Intakegesprek
In dit gesprek maken wij persoonlijk kennis met de kandidaat en bespreken wij de vacature en het persoons- en werkprofiel. Hierbij letten wij er ook op dat wij een duidelijke match in bloedgroep zijn tussen de opgever en de kandidaat.

3) Referentiecheck
Van ieder kandidaat trekken wij minimaal 2 referenties na.

4) Introductie bij bedrijf
De kandidaat wordt d.m.v een cv inclusief referenties en persoonsbeschrijving geïntroduceerd bij onze opdrachtgever.

5) Sollicitatiegesprek
De kandidaat wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Op verzoek zal één van onze consultants hierbij aanwezig kunnen zijn.

6) Aanname
Natuurlijk vergeten wij onze kandidaten niet; je ziet ons dan ook nog regelmatig voorbij komen en staan je ook nadat je begonnen bent nog graag bij met raad en daad.

Functies
Onze werving & selectie vindt plaats op alle functies en niveaus binnen de Automotive. Hierbij kan je denken aan: Autotechnici, APK Keurmeesters, Magazijnmedewerkers, Poetsers, Magazijnchefs, Aftersales Managers, Service Adviseurs, Accountmanagers, Verkoopadviseurs, Werkplaatschefs, Bedrijfsleiders etc.

Regio
Wij zijn centraal in Nederland gevestigd en ons werkgebied omvat dan ook geheel Nederland.

Inschrijven / Solliciteren
https://www.flexfitters.nl/inschrijven/

Nieuwste vacatures

 • Wij zoeken per direct ONDERHOUDSMONTEURS in heel Nederland
  Voor een gerenommeerd banden en garagebedrijf in Nederland, zijn wij opzoek naar ONDERHOUDSMONTEURS in alle regio's. Je komt te werken in een informele werkomgeving waar ambitie en motivatie in een hoog vaandel staan en waar hard werken word beloond.
 • Account Manager Services Buitendienst
  Onze klant is een succesvolle organisatie, die medewerkers ruimte en vrijheid biedt om met nieuwe initiatieven te komen. De cultuur is informeel en no-nonsense met korte communicatielijnen. De organisatie is constant in beweging, professionaliseert zich o
  Midden-Oost Nederland
 • Bandenmonteur TRUCK regio Amsterdam & Utrecht (incl. interne opleiding)
  Werken bij deze relatie betekent werken bij een betrouwbaar, innovatief en klantgericht bedrijf en is één van de grotere spelers in de automotive markt en levert op maat gemaakte service voor al haar klanten. Een mondiale speler met ruime kans voor carriè
  Midden-Oost Nederland
 • Bandenmonteur HEAVY omgeving Noord Holland
  Voor een grote onderneming gespecialiseerd in Truck banden, zijn wij opzoek naar een bandenmonteur Heavy. Zij zijn gespecialiseerd in bandenservice voor zowel de particuliere als de zakelijke markt (landbouw, industrie, vrachtwagens en grondverzet). Naast

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan. Ik kan ideeën uitwisselen met collega’s en daar wordt ook echt naar geluisterd

Ruud Voerman / 43 jaar

Referenties