Outplacement

Moet u helaas vanwege moverende redenen afscheid nemen van een goede collega/werknemer? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden die wij kunnen bieden tbv de externe herplaatsing van de medewerker. Wij kunnen helpen met het opstellen van een CV inclusief profielschets en de medewerker bemiddelen naar een andere baan binnen de Automotivebranche.

Functies
Onze werving & selectie vindt plaats op alle functies en niveaus binnen de Automotive. Hierbij kan je denken aan: Autotechnici, APK Keurmeesters, Magazijnmedewerkers, Poetsers, Magazijnchefs, Aftersales Managers, Service Adviseurs, Accountmanagers, Verkoopadviseurs, Werkplaatschefs, Bedrijfsleiders etc.

Informatie aanvragen
https://www.flexfitters.nl/contact/

Nieuwste vacatures

 • 1e en 2e Autotechnicus (Haarlem)
  Wij zijn voor onze opdrachtgever, een bekend merk familie garagebedrijf in de regio, opzoek naar een ervaren automonteur. Het team bestaat uit een vaste kern van ervaren monteurs. 
 • SPOED! Mobiele Bandenmonteurs in diverse regio's
  In diverse regio's zijn wij met spoed opzoek naar bandenmonteurs. Onze opdrachtgever is een snel groeiend mobiele bandenmontage bedrijf voor particulieren en bedrijfswagens.
 • Financiële secretaresse (m/v)
  In deze functie ben je als Financiële secretaresse (m/v) breed inzetbaar. De verschillende aspecten van een financiële administratie komen op je pad.
  Geheel Nederland
 • 1e of 2e Autotechnicus (eventueel met APK) regio Delft
  In verband met uitbreiding van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden betreffende personen- en bestelwagens zijn we voor onze opdrachtgever in regio Delft op zoek naar serieuze, verantwoordelijke 1e of 2e monteurs / autotechnici. Een uitdagende, afwisselend

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Omdat onze monteur ziek werd en de drukke winterwisselperiode aanbrak, hebben wij contact opgenomen met FlexFitters om ons te helpen met de inzet van een ervaren bandenmonteur. Binnen no-time had FlexFitters een ervaren monteur welke direct kon beginnen bij ons!

Bouwmans Autobanden

Referenties