Heeft u voldoende personeel voor de bandenwisselperiode?  Bied direct een vacature aan voor flexibele bandenmonteurs.

Heeft u voldoende personeel voor de bandenwisselperiode?

Flexfitters is de specialist in arbeidsbemiddeling in de automotive en heeft de afgelopen jaren royale ervaring opgebouwd met de inzet ban gekwalificeerde bandenmonteurs tijdens de bandenwisselweken. Hiermee nemen we een unieke plaats in Nederland in. We hebben als enige in de branche de beschikking over eigen trainingcentra waardoor wij in staat zijn om onze specialisten te trainen, te testen, te certificeren en te diplomeren alvorens zij worden ingezet. Elk trainingsproject wordt afgesloten met een Proeve van Bekwaamheid.

Zet u voor de bandenwisselperiode uw kostbare automonteurs in? Flexfitters zorgt voor getrainde en gecertificeerde bandenmonteurs tijdens de wisselweken. Als u een aanvraag indient, garanderen wij de beschikbaarheid van het gewenste aantal monteurs.

  • Toegestane bestandstypen: docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

FlexFitters werkt zeer nauw samen met de HR-afdeling van Euromaster Nederland om te zorgen voor een vakkundige werving van Automotive specialisten op alle niveaus binnen Euromaster en haar vestigingen. Hierbij valt te denken aan: Bandenmonteurs, Autotechnici, APK-keurmeesters, Assistent Service Center Managers, Service Center Managers, Accountmanagers etc. Naast de recruitment van vaste medewerkers helpt FlexFitters met de inzet van gespecialiseerde Bandenmonteurs tijdens de wisselprojecten.

Euromaster Nederland

Referenties