FlexFitters is een dynamisch en snel groeiende specialist.

Of je nu een automonteur of directeur binnen de automotive branche bent, of het nu gaat om een tijdelijk of een vaste baan: wij kunnen jou helpen aan een nieuwe uitdaging. Wij zijn FlexFitters en wij hebben ons gespecialiseerd in personeelsmanagement binnen de automotive branche.

Ons doel is om jou aan de ideale baan te helpen. Om dit te kunnen doen, vinden wij het belangrijk om jou persoonlijk te kennen. Dus buiten kennis, kunde en ervaring, kijken wij ook naar wie jij bent als persoon en wat jij belangrijk vindt in een baan. Alleen dan kunnen we de perfecte match vinden.

En hebben we deze voor je gevonden? Als je via ons een baan vindt, blijf je echt onderdeel van FlexFitters. Je kunt altijd bij ons terecht voor vragen of opmerkingen. We zijn daarom ook buiten reguliere werktijden voor jou bereikbaar.

Dus ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Neem gerust contact met ons op. We geven graag  antwoord op je vragen en begeleiden je met plezier naar jouw nieuwe baan!

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan. Ik kan ideeën uitwisselen met collega’s en daar wordt ook echt naar geluisterd

Ruud Voerman / 43 jaar

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties