Over FlexFitters

De automotive branche heeft de laatste jaren steeds meer te maken met wisselende drukte. De behoefte aan een flexibele personeelsbezetting groeit daarom flink. Gerenommeerde uitzendbureaus beschikken echter niet over personeel met de juiste kwaliteiten om volledig in deze behoefte te voorzien. Voor het opvangen van de piekperiodes rondom de bandenwissel zijn we daarom met FlexFitters in 2013 begonnen met het opleiden en bemiddelen van bandenmonteurs.

Na een aantal succesvolle wisselperiodes kregen we te maken met een flinke stijging in de vraag naar goede en gekwalificeerde bandenmonteurs. En dat niet alleen: er ontstond ook vraag naar kandidaten voor andere functies binnen de automotive branche. Niet alleen op projectbasis, maar ook voor vaste aanstellingen.

Inmiddels rekruteren en bemiddelen wij kandidaten op alle mogelijke niveaus en functies binnen de automotive branche voor tijdelijke en vaste banen. Ons team beschikt over veel kennis en jarenlange ervaring binnen de branche. Met onze grote database aan geschikte kandidaten en mooie klantenkring mogen wij ons de snelst groeiende specialist van Nederland noemen op het gebied van personeelsmanagement in de automotive branche.

William Van Driesten FlexFitters

William van Driesten

Byrama de Queljoe FlexFitters

Byrama de Queljoe

Eline van Dam FlexFitters

Eline van Dam

Nieuwste vacatures

 • Wij zoeken per direct ONDERHOUDSMONTEURS in heel Nederland
  Voor een gerenommeerd banden en garagebedrijf in Nederland, zijn wij opzoek naar ONDERHOUDSMONTEURS in alle regio's. Je komt te werken in een informele werkomgeving waar ambitie en motivatie in een hoog vaandel staan en waar hard werken word beloond.
 • Account Manager Services Buitendienst
  Onze klant is een succesvolle organisatie, die medewerkers ruimte en vrijheid biedt om met nieuwe initiatieven te komen. De cultuur is informeel en no-nonsense met korte communicatielijnen. De organisatie is constant in beweging, professionaliseert zich o
  Midden-Oost Nederland
 • Bandenmonteur TRUCK regio Amsterdam & Utrecht (incl. interne opleiding)
  Werken bij deze relatie betekent werken bij een betrouwbaar, innovatief en klantgericht bedrijf en is één van de grotere spelers in de automotive markt en levert op maat gemaakte service voor al haar klanten. Een mondiale speler met ruime kans voor carriè
  Midden-Oost Nederland
 • Bandenmonteur HEAVY omgeving Noord Holland
  Voor een grote onderneming gespecialiseerd in Truck banden, zijn wij opzoek naar een bandenmonteur Heavy. Zij zijn gespecialiseerd in bandenservice voor zowel de particuliere als de zakelijke markt (landbouw, industrie, vrachtwagens en grondverzet). Naast

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties