Over FlexFitters

De automotive branche heeft de laatste jaren steeds meer te maken met wisselende drukte. De behoefte aan een flexibele personeelsbezetting groeit daarom flink. Gerenommeerde uitzendbureaus beschikken echter niet over personeel met de juiste kwaliteiten om volledig in deze behoefte te voorzien. Voor het opvangen van de piekperiodes rondom de bandenwissel zijn we daarom met FlexFitters in 2013 begonnen met het opleiden en bemiddelen van bandenmonteurs.

Na een aantal succesvolle wisselperiodes kregen we te maken met een flinke stijging in de vraag naar goede en gekwalificeerde bandenmonteurs. En dat niet alleen: er ontstond ook vraag naar kandidaten voor andere functies binnen de automotive branche. Niet alleen op projectbasis, maar ook voor vaste aanstellingen.

Inmiddels rekruteren en bemiddelen wij kandidaten op alle mogelijke niveaus en functies binnen de automotive branche voor tijdelijke en vaste banen. Ons team beschikt over veel kennis en jarenlange ervaring binnen de branche. Met onze grote database aan geschikte kandidaten en mooie klantenkring mogen wij ons de snelst groeiende specialist van Nederland noemen op het gebied van personeelsmanagement in de automotive branche.

William Van Driesten FlexFitters

William van Driesten

Byrama de Queljoe FlexFitters

Byrama de Queljoe

Eline van Dam FlexFitters

Eline van Dam

Nieuwste vacatures

 • 1e en 2e Autotechnicus (Haarlem)
  Wij zijn voor onze opdrachtgever, een bekend merk familie garagebedrijf in de regio, opzoek naar een ervaren automonteur. Het team bestaat uit een vaste kern van ervaren monteurs. 
 • SPOED! Mobiele Bandenmonteurs in diverse regio's
  In diverse regio's zijn wij met spoed opzoek naar bandenmonteurs. Onze opdrachtgever is een snel groeiend mobiele bandenmontage bedrijf voor particulieren en bedrijfswagens.
 • Financiële secretaresse (m/v)
  In deze functie ben je als Financiële secretaresse (m/v) breed inzetbaar. De verschillende aspecten van een financiële administratie komen op je pad.
  Geheel Nederland
 • 1e of 2e Autotechnicus (eventueel met APK) regio Delft
  In verband met uitbreiding van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden betreffende personen- en bestelwagens zijn we voor onze opdrachtgever in regio Delft op zoek naar serieuze, verantwoordelijke 1e of 2e monteurs / autotechnici. Een uitdagende, afwisselend

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties