Automotive werving en selectie

Werkwijze
Onze handelswijze kenmerkt zich door kwaliteit, snelheid, no-nonsense en transparantie. Ons Werving & Selectieproces bestaat uit een 6 stappenplan.

1) Uw wensen
Aanname vacature en aanmaken functieomschrijving. In overleg met u maken wij een kandidaten- en functie profiel en bepalen wij de gewenste “bloedgroep”

2) Activatie vacature
De vacature wordt geactiveerd binnen het netwerk van FlexFitters en op diverse online kanalen.

3) Selectie kandidaten
Kandidaten worden in eerste instantie via een telefonische intake beoordeeld waarna een referentie-check volgt. Met de geselecteerde kandidaten worden persoonlijke intake-gesprekken gevoerd.

4) Voorstel kandidaat
Het voorstel inclusief referentie(s), persoonlijke beschrijving en CV wordt naar u gezonden.

5) Gesprek met kandidaat
De kandidaat wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

6) Facturatie
Op de dag van de indiensttreding van de kandidaat zullen wij de factuur betreffende de bemiddelingsfeed aan u zenden.

Garantie
Wij geven een garantie op de plaatsing van 2 maanden. Gedurende deze periode wordt de bemiddelingsfee lineair afgeschreven. Indien de kandidaat of de opdrachtgever binnen de periode van 2 maanden beslist om het dienstverband wegens moverende redenen te beëindigen, zullen wij een credit zenden op basis van bovenstaande garantie..

Functies
Onze werving & selectie vindt plaats op alle functies en niveaus binnen de Automotive. Hierbij kan je denken aan: Autotechnici, APK Keurmeesters, Magazijnmedewerkers, Poetsers, Magazijnchefs, Aftersales Managers, Service Adviseurs, Accountmanagers, Verkoopadviseurs, Werkplaatschefs, Bedrijfsleiders etc.

Regio
Wij zijn centraal in Nederland gevestigd en ons werkgebied omvat dan ook geheel Nederland.

Informatie aanvragen
https://www.flexfitters.nl/vacature-aanbieden/

Nieuwste vacatures

 • Wij zoeken per direct ONDERHOUDSMONTEURS in heel Nederland
  Voor een gerenommeerd banden en garagebedrijf in Nederland, zijn wij opzoek naar ONDERHOUDSMONTEURS in alle regio's. Je komt te werken in een informele werkomgeving waar ambitie en motivatie in een hoog vaandel staan en waar hard werken word beloond.
 • Account Manager Services Buitendienst
  Onze klant is een succesvolle organisatie, die medewerkers ruimte en vrijheid biedt om met nieuwe initiatieven te komen. De cultuur is informeel en no-nonsense met korte communicatielijnen. De organisatie is constant in beweging, professionaliseert zich o
  Midden-Oost Nederland
 • Bandenmonteur TRUCK regio Amsterdam & Utrecht (incl. interne opleiding)
  Werken bij deze relatie betekent werken bij een betrouwbaar, innovatief en klantgericht bedrijf en is één van de grotere spelers in de automotive markt en levert op maat gemaakte service voor al haar klanten. Een mondiale speler met ruime kans voor carriè
  Midden-Oost Nederland
 • Bandenmonteur HEAVY omgeving Noord Holland
  Voor een grote onderneming gespecialiseerd in Truck banden, zijn wij opzoek naar een bandenmonteur Heavy. Zij zijn gespecialiseerd in bandenservice voor zowel de particuliere als de zakelijke markt (landbouw, industrie, vrachtwagens en grondverzet). Naast

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Wij werken al zeer lang naar de volle tevredenheid met de specialisten van Flexfitters. “Top, snel, meedenkend en vakkundig”

Eigenaar Profile Car & Tyreservice Blok

Referenties