Heeft u gedurende een periode extra automotive professionals nodig?

Wij hebben een grote pool met Automotive specialisten welke bij u tijdelijk aan de slag kunnen.

Werkwijze
Voor iedere detachering hanteren wij een 6 stappenplan.

1. Uw wensen
Graag bespreken wij met u voor welke functie en op welke locatie, wanneer en hoe lang u extra capaciteit nodig heeft. Op basis hiervan maken wij een passend voorstel.

2. Selecteren en trainen
Wij selecteren één of meerdere specialisten voor de betreffende locatie(s).

3. Introduceren bij de vestiging
Op dag één van de door u gevraagde periode introduceren wij de FlexFitter(s) bij de vestiging onder leiding van één van onze begeleiders. Tijdens deze introductie maken onze medewerker(s) kennis met de betreffende vestiging en medewerkers. Na deze introductie gaan zij direct aan de slag.

4. Optimale planning
Voor het realiseren van een optimale productiviteit is het essentieel dat u zorgt voor een goede planning, routing en werkplek klaar heeft voordat onze medewerker start.

5. Adequate begeleiding
Tijdens de periode dat onze medewerker(s) actief is/zijn, hebben wij regelmatig contact met hen en u. Daarnaast zullen wij ook regelmatig op bezoek komen.

6. Evaluatie en facturatie
Na afloop van het project nemen wij contact met u op om het traject te bespreken. Hierbij is vooral aandacht voor uw ervaringen met dit traject, de ingezette medewerkers en de dienstverlening van FlexFitters. Wij voeren ook bij iedere vestiging een evaluatie uit na afloop van het project. Een uitgebreide samenvatting hiervan zullen wij aan u overhandigen. Vooraf spreken we met elkaar af op welk moment u een factuur kunt verwachten. Geen verrassingen dus achteraf.

Functies
Onze werving & selectie vindt plaats op alle functies en niveaus binnen de Automotive. Hierbij kan je denken aan: Autotechnici, APK Keurmeesters, Magazijnmedewerkers, Poetsers, Magazijnchefs, Aftersales Managers, Service Adviseurs, Accountmanagers, Verkoopadviseurs, Werkplaatschefs, Bedrijfsleiders etc.

Regio
Wij zijn centraal in Nederland gevestigd en ons werkgebied omvat dan ook geheel Nederland.

Informatie aanvragen
https://www.flexfitters.nl/contact/

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties