Vacature APK Keurmeester

Wanneer uw bedrijf een vacature open heeft staan bijvoorbeeld: vacature APK keurmeester, dan bent u op zoek naar een professionele monteur die precies weet wat de voorwaarden van de APK zijn. De APK is een periodieke keuring die iedere auto t.z.t moet doorstaan. Tijdens de APK moet de auto op een aantal punten goed gecontroleerd worden, en zonodig moeten er reparaties uitgevoerd worden. Zonder deze APK mag een auto de openbare weg niet meer op, op straffe van fikse boetes.
Het doel van een APK keuring is om ervoor te zorgen dat de auto de komende jaren zonder gevaar de weg op kan. Een APK keurmeester moet dus veel kennis in huis hebben, zowel van veel verschillende types auto’s als van de wetgeving zoals die op dit moment geldt.

Werk vinden als APK Keurmeester
Na dit alles gelezen te hebben, verwacht u misschien dat het niet lastig is om een vacature te vinden voor APK keurmeester. Helaas blijkt dit in de praktijk toch wat lastiger. Gelukkig kunt u een beroep doen op FlexFitters. Neem contact met ons op als u op zoek bent naar een vacature APK keurmeester, en wij zullen alles op alles zetten om u zo snel mogelijk aan het werk te helpen. Daar komt bij dat wij u de mogelijkheid geven om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Het is natuurlijk heel belangrijk dat uw kennis up-to-date blijft.

Inschrijven voor APK Keurmeester

Direct inschrijven voor werk als APK Keurmeester
FlexFitters is de specialist voor de autobranche. Wanneer uw bedrijf een vacature APK keurmeester open heeft staan, dan is het belangrijk dat u de juiste persoon voor deze vacature vindt. In de praktijk blijkt dit lastig, omdat het toch niet makkelijk is om de kennis van een persoon van tevoren goed in te schatten. Om die reden is het dan ook prettig dat er bedrijven zijn die dit al voor u geregeld hebben. Als u contact opneemt met FlexFitters met de vraag of wij een APK keurmeester voor u hebben, zullen wij gezamenlijk de wensen en mogelijkheden bepalen. Alle kandidaten die we voordragen zijn ervaren en zullen voldoen aan de door u gestelde eisen. Wij zorgen er niet alleen voor dat ze de benodigde papieren hebben, maar ook dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen die relevant zijn voor een APK keuring. Van iedere geselecteerde APK Keurmeester ontvangt u een cv, persoonlijke beschrijving en referenties. In de periode dat de APK Keurmeester bij u actief is, hebben wij geregeld contact met u en hem. Daar komt bij dat wij uw nieuwe werknemer optimaal zullen begeleiden, zodat hij of zij echt een toevoeging aan uw bedrijf zal zijn. Na afloop van de arbeidsperiode volgt altijd een evaluatie.

Natuurlijk helpt FlexFitters u niet alleen met de inzet van tijdelijk personeel, maar ook voor de werving en selectie van vast personeel bent u bij ons aan het juiste adres.

Aanmelden als autobedrijf

Dus voor uw vacature APK keurmeester: direct contact opnemen met FlexFitters!

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Een greep uit onze klanten