Wil jij aan de slag in een functie binnen de automotive branche? Start dan als bandenmonteur!

Het is de perfecte springplank voor jouw carrière in de automotive branche. Tijdens de bandenwissel periode houdt jij je bezig met het omzetten van de banden en zorg jij ervoor dat de klanten weer veilig de weg op kunnen. Je haalt de banden van de auto en met behulp van een bandenlichter haal je de band van de velg. Nadat je de goede banden op de velgen hebt gemonteerd is het tijd om de banden weer onder de auto te zetten. Door middel van een balanceer apparaat, balanceer je het wiel op de juiste manier. De auto is weer helemaal klaar voor het volgende seizoen!
Heb je geen ervaring als automonteur, maar ben je wel enthousiast om te leren en technisch aangelegd? Dan ben jij ook van harte welkom! Als bandenmonteur krijg je een tijdelijk contract voor de wisselperiode. Het is dus perfect als je even tussen twee banen of studies in zit. Je kan de tijd overbruggen door te werken en je verdient ook nog eens een mooi salaris.
Om ervoor te zorgen dat jij het werk goed kan uitvoeren, hebben wij een opleiding tot bandenmonteur ontwikkeld. Deze bieden wij jou kosteloos aan in ons eigen opleidingscentrum. Heb jij al wel ervaring als automonteur, maar is je kennis met betrekking tot het wisselen van banden wat afgezakt? Ook dan ben je van harte welkom om onze training te volgen.
Als bandenmonteur ben jij verantwoordelijk voor de goede montage van de banden en de wielen op de auto. Dit betekent dat je dus ook verantwoordelijk bent voor de veiligheid van de klant. Om ervoor te zorgen dat jij je werk goed en met zelfvertrouwen doet, hebben wij een bandenmonteur opleiding ontwikkeld. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring volg jij de interne bandenmonteur training, waar alle fijne kneepjes van het vak worden geleerd. En dit binnen één dag!
Nadat je alle informatie tot je hebt genomen, is het tijd om te laten zien wat jij in huis hebt. De dag wordt afgesloten met een Proeve van Bekwaamheid. Tijdens deze proef verwissel jij de band van een auto. Als jij de training succesvol hebt doorlopen, ontvang jij van ons een erkend certificaat. Met dit certificaat toon jij aan dat jij beschikt over de kennis en kunde die wordt verwacht van een bandenmonteur en kan je aan de slag!
Meer weten over de training? Bekijk dan het filmpje!

Wat verdient een automonteur?

Als je bandenmonteur bent start je salaris op €1900,- bruto per maand, maar dit kan als snel oplopen tot €2100,- bruto per maand. Dit is gebaseerd op een werkweek van 40 uur.

Heb jij al ervaring als automonteur, dan start het salaris van een bandenmonteur op €2200,- bruto per maand. Dit kan oplopen tot wel €2400,- bruto per maand op basis van 40 uur in de week.  

Heb je een rijbewijs en kom je met de auto naar je werk? Dan ontvang je een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

Enthousiast geworden?

Wil je meer weten of eigenlijk direct aan de start? Neem dan contact met ons op of bekijk de vacatures en wie weet start jij binnenkort als gloednieuwe bandenmonteur!
E-mail: Info@flexfitters.nl

Telefoonnummer: 033-763 0731
Mobiel/WhatsApp: 06-55 23 68 52

 

Contact