jun 06

6 redenen om uw recruitment uit te besteden

6 redenen om uw recruitment uit te besteden

Voor veel bedrijven is het lastig om de juiste nieuwe werknemer te vinden. Waar moet de vacature geplaatst worden? Wat moet er in staan en wat doen we met de mensen die op de vacature reageren? Wie doet de sollicitatie gesprekken en hoe zit het met de wetgeving. Er komt dus erg veel bij kijken en dat terwijl dit naast de gewone werkzaamheden gedaan dient te worden. Er is een mogelijkheid om de werving en selectie van uw personeel uit te besteden. Dit heeft een aantal zeer belangrijke voordelen. Welke? We vertellen u er graag meer over!

1) U kunt u zich 100% op uw bedrijfsvoering en activiteiten blijven richten.
2) Alle sollicitanten worden volledig gescreend, gesprekken mee gevoerd, zonder dat dit u tijd kost.
3) Qua kennis en kunde krijgt u alleen de juiste kandidaten aangeleverd. U dient “alleen” tijdens een gesprek te ontdekken of er een klik met de kandidaat is.
4) Bij de inzet van tijdelijk personeel kan er sneller geschakeld worden met vakkrachten.
5) Bij tijdelijk personeel hoeft u zich geen zorgen te maken over salarisbetaling en de Wet Werk en Zekerheid.
6) Doordat een Werving & Selectiebureau gespecialiseerd is in het vinden van vakkrachten hebben zij een grote database en groot netwerk. Hierdoor weten zij vaak wel de kandidaten te vinden en bereiken die u niet kan vinden.

Kortom: U loopt dus minder risico, het kost u minder van uw kostbare tijd en u kunt zich bezig houden met uw bedrijfsvoering.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties