Interview Ruud Voerman

Ruud Voerman werkt al zeven jaar als bandenmonteur via Flexfitters. We vroegen hem hoe dit bevalt, waar hij trots op is én wat hij in zijn vrije tijd doet!

Ruud, stel jezelf eens voor!
Ik ben Ruud Voerman, 43 jaar en woonachtig in Utrecht.

Hoe ben je in deze branche terecht gekomen?
“Eigenlijk heb ik ooit LTS metaal gedaan en ook gehaald. Maar mijn passie lag niet in de metaal. Via een omweg ben ik uiteindelijk in de bandenwereld terecht gekomen en heb ik ontzettend veel geleerd. En hier ben ik helemaal op mijn plaats!”

Je werkt inmiddels alweer zeven jaar als bandenmonteur via Flexfitters. Hoe bevalt het?
“Ik heb het erg naar mijn zin. Ik voel me sowieso thuis in de bandenbranche en het is prettig om baangarantie te hebben. Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan. Ik kan ideeën uitwisselen met collega’s en daar wordt ook echt naar geluisterd. Dat komt je niet vaak meer tegen. We werken als team maar ik heb ook veel vrijheid en die combinatie werkt erg fijn. “

Voor welke bedrijven heb je al mogen werken via Flexfitters?
“Ik heb bij Euromaster gewerkt , bij Profile Tyre Centre Verkade In Utrecht/Zeist en als laatste bij Profile Tyreservice Voskuilen in Houten en dat beviel zeer goed. Bij Profile Tyrecenter Voskuilen heb ik op 1 juni 2016 ook een contract gekregen via FlexFitters”

En wat doe je in vrije tijd?
“Naast banden is muziek ook echt een passie van me. Ik heb een brede muzieksmaak, van House tot Coldplay. En ik mix ook graag zelf nummers in elkaar. Zo kom ik echt tot rust! Met mooi weer ben ik veel buiten, of dat nu het strand is of een terrasje. Ik ben echt een levensgenieter.”

Waar ben je het meest trots op in je werk?
“Ik vind het belangrijk dat mensen veilig onderweg kunnen met een paar goed gemonteerde banden op hun velgen. Als ze dan weer terugkomen en me herkennen ben ik trots, omdat ik dan weet dat ik mijn werk goed gedaan heb!”

Nieuwste vacatures

 • Wij zoeken per direct ONDERHOUDSMONTEURS in heel Nederland
  Voor een gerenommeerd banden en garagebedrijf in Nederland, zijn wij opzoek naar ONDERHOUDSMONTEURS in alle regio's. Je komt te werken in een informele werkomgeving waar ambitie en motivatie in een hoog vaandel staan en waar hard werken word beloond.
 • Account Manager Services Buitendienst
  Onze klant is een succesvolle organisatie, die medewerkers ruimte en vrijheid biedt om met nieuwe initiatieven te komen. De cultuur is informeel en no-nonsense met korte communicatielijnen. De organisatie is constant in beweging, professionaliseert zich o
  Midden-Oost Nederland
 • Bandenmonteur TRUCK regio Amsterdam & Utrecht (incl. interne opleiding)
  Werken bij deze relatie betekent werken bij een betrouwbaar, innovatief en klantgericht bedrijf en is één van de grotere spelers in de automotive markt en levert op maat gemaakte service voor al haar klanten. Een mondiale speler met ruime kans voor carriè
  Midden-Oost Nederland
 • Bandenmonteur HEAVY omgeving Noord Holland
  Voor een grote onderneming gespecialiseerd in Truck banden, zijn wij opzoek naar een bandenmonteur Heavy. Zij zijn gespecialiseerd in bandenservice voor zowel de particuliere als de zakelijke markt (landbouw, industrie, vrachtwagens en grondverzet). Naast

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car Service

Referenties