Karan is een nette en leergierige jongeman van 23 jaar en de ambitie om zichzelf verder te profileren in de Automotive als 1e Autotechnicus met APK. Karan heeft inmiddels bij diverse garage bedrijven gewerkt en is bekend met universele en merk gebonden garages en dealerships zoals Ford, Mercedes, etc.. Karan kan zelfstandig werken mbt diverse onderhoudsbeurten en kleinere reparaties. Karan geeft aan dat hij ook distributieriemen en versnellingsbakken kan vervangen onder toezicht en/of met ondersteuning. Een spontane jongen dus met een loyaal karakter.
Reinier is een sales topper met vooral werkervaring in de tweewielerbranche. Deze kandidaat kent alle facetten in het vak, van het creëren van een clientèle lijst, acquisitie, relatiebeheer en uitbouw en heeft een grote rol gespeeld in advies en het afsluiten van diverse complexe deals. Reinier heeft diverse successen behaald bij het coachen en leiding geven van binnen en buitendienst sales teams verantwoordelijk voor regio Nederland.
Bilal is een nette en rustige jongen die graag hard wil werken. Hij is sociaal, loyaal, eerlijk en betrouwbaar. Heeft geen 9 tot 5 mentaliteit.
Zeer ervaren (interim) bedrijfsleider met een mooie staat van dienst. Heeft via ons bij een opdrachtgever het proces gestroomlijnd tussen de receptie en werkplaats en een duidelijke efficiency slag binnen de organisatie gemaakt. Zeer goed in het in kaart brengen, analyseren en "fine-tunen" van processen en werkwijzen. Kenmerken: rustig, analytisch zeer sterk, procesmatig, voeten in de klei en people manager met duidelijke struktuur.
Ervaren Autotechnicus met een Allround achtergrond. Heeft inmiddels al bij meerdere opdrachtgevers naar alle tevredenheid op project-basis gewerkt. Dit zijn zowel dealers als universele autobedrijven. Ervaring als Autotechnicus maar ook als Bandenmonteur binnen de wisselprojecten. Kenmerken: zeer rustige persoonlijkheid, betrouwbaar, serieus, werklustig, vriendelijk en toegankelijk. Inzetbaar in de ruime omgeving Amsterdam. Referenties op aanvraag.

Nieuwste vacatures

 • 1e en 2e Autotechnicus (Haarlem)
  Wij zijn voor onze opdrachtgever, een bekend merk familie garagebedrijf in de regio, opzoek naar een ervaren automonteur. Het team bestaat uit een vaste kern van ervaren monteurs. 
 • SPOED! Mobiele Bandenmonteurs in diverse regio's
  In diverse regio's zijn wij met spoed opzoek naar bandenmonteurs. Onze opdrachtgever is een snel groeiend mobiele bandenmontage bedrijf voor particulieren en bedrijfswagens.
 • Financiële secretaresse (m/v)
  In deze functie ben je als Financiële secretaresse (m/v) breed inzetbaar. De verschillende aspecten van een financiële administratie komen op je pad.
  Geheel Nederland
 • 1e of 2e Autotechnicus (eventueel met APK) regio Delft
  In verband met uitbreiding van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden betreffende personen- en bestelwagens zijn we voor onze opdrachtgever in regio Delft op zoek naar serieuze, verantwoordelijke 1e of 2e monteurs / autotechnici. Een uitdagende, afwisselend

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties