William is een ervaren en gedreven Service Adviseur met leidinggevende capaciteiten. Hij is commercieel, communicatief sterk en stressbestendig. Hij is voor maximaal 32 uur beschikbaar i.v.m. mantelzorg voor zijn ouders.
Hayrettin is een ervaren en vriendelijke man. Spreekt redelijk Nederlands, heeft 2 rechter handen en wil graag hard werken. Is gediplomeerd als automonteur welke hij in Turkije heeft behaald. Hij heeft de volgende sleutelervaring: - remblokken en remschijven vervangen - koppelingen vervangen - koppakkingen vervangen - distributieriemen vervangen - kleine en grote onderhoudsbeurten - uitlaten vervangen
Karan is een nette en leergierige jongeman van 23 jaar en de ambitie om zichzelf verder te profileren in de Automotive als 1e Autotechnicus met APK. Karan heeft inmiddels bij diverse garage bedrijven gewerkt en is bekend met universele en merk gebonden garages en dealerships zoals Ford, Mercedes, etc.. Karan kan zelfstandig werken mbt diverse onderhoudsbeurten en kleinere reparaties. Karan geeft aan dat hij ook distributieriemen en versnellingsbakken kan vervangen onder toezicht en/of met ondersteuning. Een spontane jongen dus met een loyaal karakter.

Nieuwste vacatures

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties