Ben jij een beginnende of juist ervaren fietstechnicus die op zoek is naar een aantrekkelijke, nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een superleuke job voor jou!

Wat ga je doen?

Als fietstechnicus ga jij hoofdzakelijk aan de slag met het repareren en onderhouden van uiteenlopende fietsen en E-bikes van de klanten van onze opdrachtgevers. Ook los jij alle fiets-technische problemen op. Elektrische fietsen met storingen zijn voor jou een uitdaging die je graag met je team van collega’s aangaat. Ook vind je het leuk om klanten te woord te staan en te helpen in de winkel.

Wat bieden wij?

  • Je krijgt een marktconform salaris met goede secondaire arbeidsvoorwaarden
  • Je komt te werken in een gezellig maar professioneel en deskundig team
  • Een mooie uitdaging aangezien je dagelijks met verschillende soorten fietsen in aanraking komt

Waar kom je te werken?
Onze opdrachtgevers verkopen en onderhouden voornamelijk racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen en E-bikes waar jij dagelijks onderhoud en reparaties aan verricht. Je werkt samen in een team van professionals die gemotiveerd en deskundig zorgdragen voor piekfijn afgeleverde fietsen. Kwaliteit en service staan bij onze opdrachtgevers hoog in het vaandel en hierdoor komen klanten ook graag weer terug.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt affiniteit met fietsen en je bent een beginnende of ervaren fietstechnicus die graag de handen uit de mouwen steekt
  • Je hebt een klantvriendelijke houding en je legt de klant graag uit wat er met de fiets aan de hand is
  • Ervaring met E-bikes is een pré
  • Je bent fulltime beschikbaar en je vindt het geen probleem om af en toe op zaterdag te werken

Nieuwsgierig? Neem dan contact op en wij zoeken een mooie job als fietstechnicus bij jou in de buurt.

Contact