aug 03

Klantverhaal Rüttchen – FlexFitters

Klantverhaal Rüttchen

Rüttchen Autowereld is een familiebedrijf dat in 1948 is opgericht door de heer en mevrouw Rüttchen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een complete dealerorganisatie waar de familiesfeer altijd bewaard is gebleven. Met vestigingen verspreid over Breda, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Gorinchem en Tiel, behoort het bedrijf inmiddels tot de grootste dealerbedrijven van Nederland. Sinds 1 juli 2016 maakt Rüttchen onderdeel uit van Louwman Dealer Groep.

Vrachtwagenmonteurs gezocht

Majorie van Son, Rüttchen: “Het is erg lastig om goede vrachtwagenmonteurs te vinden. Er vindt in deze specifieke branche vergrijzing plaats en er worden te weinig nieuwe krachten opgeleid. We hebben daarom om de hulp van FlexFitters gevraagd. Dennis en ik zijn ex- collega’s en hebben altijd contact gehouden. Omdat ik wist dat hij betrouwbaar en kundig is, zijn we de samenwerking aangegaan.”

Omscholing
Dennis Snijders, FlexFitters: “We zijn met Rüttchen begonnen met een brainstormsessie. Hierin hebben we alle mogelijkheden besproken om vrachtwagenmonteurs te werven. Uiteindelijk kwamen hier mooie ideeën uit voort. Zo zetten we social media in voor de werving van kandidaten. Ook zijn we aan de slag gegaan met het omscholen van personenwagenmonteurs naar vrachtwagenmonteurs. De eerste daarvan is inmiddels aan de slag bij Rüttchen.”

Majorie van Son: “De samenwerking met FlexFitters bevalt erg goed. De opdracht die we bij hen hebben neergelegd is een lastige en daar zijn we ons van bewust. Maar Dennis is pro-actief en denkt mee met en voor ons. Hij is zeer samenwerkings- en service gericht. En belt altijd terug! We kunnen de samenwerking met FlexFitters daarom van harte aanbevelen!”

Loopt u ook aan tegen uitdagingen op het gebied van personeelsmanagement in de automotive branche? Neem gerust eens contact met ons op, we helpen u graag!

Klantverhaal Rüttchen FlexFitters

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties