Pieken opvangen met flexibele bandenmonteurs van Flexfitters

Wij beschikken over deskundige bandenmonteurs die tijdens de bandenwisselweken voor u aan de slag kunnen.

Flexfitters is de specialist in arbeidsbemiddeling in de automotive en heeft de afgelopen jaren royale ervaring opgebouwd met de inzet van gekwalificeerde bandenmonteurs tijdens de bandenwisselweken.

Hiermee nemen we een unieke plaats in Nederland in. We hebben als enige in de branche de beschikking over eigen trainingcentra waardoor wij in staat zijn om onze specialisten te trainen, te testen, te certificeren en te diplomeren alvorens zij worden ingezet. Elk trainingsproject wordt afgesloten met een Proeve van Bekwaamheid.

Flexfitters zorgt voor getrainde en gecertificeerde bandenmonteurs tijdens de wisselweken. Als u een aanvraag indient, garanderen wij de beschikbaarheid van het gewenste aantal monteurs.

FlexFitters opereert landelijk

Naast de drukke bandenwisselperiode helpen wij onze opdrachtgevers ook bij het invullen van andere automotive gerelateerde openstaande functies, denk hierbij aan APK Keurmeesters, 1e (bedrijfs)autotechnici, 2e monteurs, service adviseurs, aftersales managers etc. 

Voordelen van FlexFitters;

 • Specialist in automotive
 • Groot netwerk
 • Eigen opleidingscentrum
 • NEN gecertificeerd
 • Erkend leerbedrijf
 • Korte lijntjes

 Tariefindicatie;

 • De onderstaande tarieven zijn per kandidaat excl. btw en op basis van 320 uur.

CAO Banden & Wielenbranche (VACO)

 • 1 kandidaat op een vestiging: € 28,75*
 • 2 kandidaten (of meer) op een vestiging: € 28,25*

CAO Motorvoertuigen & Tweewielerbedrijf (Klein Metaal)

 • 1 kandidaat op een vestiging: € 31,50*

*Afhankelijk van leeftijd en ervaring

De voorwaarden van Flexfitters

De uren van de kandidaten kunnen worden ingezien en goedgekeurd via het online programma Hello Flex. Mocht er afschaling plaatsvinden, binnen de afgesproken 320 uur, zal er € 250,00 per kandidaat per week worden doorberekend. De reiskosten zijn € 0,19 per kilometer en zullen boven de 10 kilometer 1 op 1 worden doorberekend aan de desbetreffende klant. Tarieven zijn geldig 1 maart 2021 t/m 31 december 2021. Afhankelijk van CAO veranderingen. Het is slechts onder voorwaarde van een vergoeding aan FlexFitters toegestaan om, binnen de 1500 uur, met de kandidaat (of via derde) een arbeidsovereenkomst aan te gaan of deze op basis van een andersoortige overeenkomst werkzaamheden te laten verrichten, ongeacht de aard, naam en inhoud van de functie. De omvang van deze vergoeding is afhankelijk van de duur van de overeenkomst tot uitzending en het aantal gewerkte uren

 Afspraken recruitment

Indien er een geschikte kandidaat van FlexFitters wordt aangenomen, factureert FlexFitters een wervingsfee van 1,5 bruto maandsalaris inclusief 8,33% vakantiegeld. De factuur sturen wij in 2 termijnen, 50% vooraf en 50% na een proeftijd van 1 maand. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.

 

 • Toegestane bestandstypen: docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

FlexFitters werkt zeer nauw samen met de HR-afdeling van Euromaster Nederland om te zorgen voor een vakkundige werving van Automotive specialisten op alle niveaus binnen Euromaster en haar vestigingen. Hierbij valt te denken aan: Bandenmonteurs, Autotechnici, APK-keurmeesters, Assistent Service Center Managers, Service Center Managers, Accountmanagers etc. Naast de recruitment van vaste medewerkers helpt FlexFitters met de inzet van gespecialiseerde Bandenmonteurs tijdens de wisselprojecten.

Euromaster Nederland

Referenties