Vacatures Autobranche

Na de ‘crisis’ zijn er nu ook binnen de autobranche vacatures te vinden. Na jaren van stilstand is er eindelijk weer genoeg werk voorhanden. De crisis heeft er wel voor gezorgd dat veel bedrijven zijn gaan afslanken om kosten te besparen, om op die manier het hoofd boven water te houden. Gelukkig trekt de economie weer aan en zijn er dus werkplekken te vullen in bijna iedere branche. Dus ook binnen de auto branche trekt het aantal vacatures aan. Het is alleen lastig om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Gelukkig zag FlexFitters dit probleem ook opdoemen, en wij hebben ons in dit gat gestort. FlexFitters levert u een oplossing; monteurs die in de autobranche of bandenbranche aan het werk willen. Wij zorgen dat er voor iedere vacature de juiste monteur beschikbaar is.

Direct inschrijven

Aan het werk met FlexFitters
Wanneer u op zoek bent naar een baan in de auto branche, vacatures zoekt, dan zult u merken dat er binnen de auto branche wel steeds meer vacatures beschikbaar komen. Helaas valt het vinden van een baan nog steeds erg tegen. Er reageren natuurlijk veel goed opgeleide mensen op een beperkt aantal vacatures. Gelukkig kunt u ook gebruik maken van de ervaring en het netwerk van FlexFitters. Wij bieden u de mogelijkheid om aan het werk te gaan in uw vakgebied. Wij krijgen regelmatig aanvragen vanuit ons netwerk van aangesloten bedrijven die al dan niet tijdelijk extra kracht zoeken op de werkvloer. Natuurlijk hebben wij ook veel seizoensgebonden werk, denk hierbij aan bandmonteurs die tijdens de winterbandenwissel aan het werk kunnen. Maar ook helpen wij veel monteurs aan een baan voor langere tijd.

Bedrijven: Uw vacature opvullen met behulp van FlexFitters
Wanneer u contact opneemt met FlexFitters met uw auto branche vacatures, dan zullen wij een functieprofiel samen met u opstellen en aan de hand van dit functieprofiel zullen wij de juiste kandidaten werven en selecteren. Wij zenden u van de passende kandidaten een cv met referentie en persoonlijke beschrijving. U kiest dan met welke kandidaat (monteur, receptionist, vestigingsmanager, etc.) u aan de slag wilt. Wij zullen uw nieuwe medewerker voorstellen op het bedrijf, en hem zo goed mogelijk voorbereiden om aan het werk te gaan in uw bedrijf. Deze intensieve begeleiding, samen met de ervaring van de medewerker, zal er voor zorgen dat de nieuwe medewerker eigenlijk op zijn tweede dag al op volle kracht kan meedraaien. Uiteraard houdt onze begeleiding niet na één dag op, wij zullen regelmatig contact onderhouden met de werknemer en werkgever. Op deze manier hoopt FlexFitters de auto branche vacatures zo spoedig mogelijk en zo goed mogelijk te vervullen.

Aanmelden als autobedrijf

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties