Automonteur gezocht

Automonteur gezocht? Zoek niet verder, want FlexFitters heeft goed en deskundig personeel beschikbaar voor de automotivebranche, dus zeker ook automonteurs. FlexFitters heeft jarenlange ervaring en een groot netwerk, dat u uit de brand helpt als u even wat extra capaciteit nodig heeft. Wij leveren tijdelijk personeel aan de grotere ketens en dealerbedrijven, maar ook de kleinere automotivebedrijven zijn natuurlijk van harte welkom om met ons in zee te gaan. Als u een vacature voor een automonteur heeft helpen we u graag verder, om te beginnen met een kennismakingsgesprek, waarbij we op een duidelijke manier uit de doeken zullen doen hoe wij werken. Als u met de vraag ‘automonteur gezocht’ bij ons aankomt, zullen we de extra capaciteit er voor u bij zoeken. Dit selecteren we uit ons ruime netwerk van automonteurs. Alle kandidaten die we voordragen zijn ervaren en zullen voldoen aan de door u gestelde eisen. Van iedere geselecteerde automonteur ontvangt u een cv, persoonlijke beschrijving en referenties. In de periode dat de automonteur bij u actief is, hebben wij geregeld contact met u en hem. Na afloop van de arbeidsperiode volgt altijd een evaluatie. Natuurlijk helpt FlexFitters u niet alleen met de inzet van tijdelijk personeel, maar ook voor de werving en selectie van vast personeel bent u bij ons aan het juiste adres.

Aanmelden als autobedrijf

Automonteur gezocht door FlexFitters
Ben je op zoek naar een baan als automonteur en staat het zinnetje ‘automonteur gezocht?’ bij jou op het voorhoofd geschreven? Zoek dan niet verder, en meld je aan als automonteur via het formulier op de site van FlexFitters. We zoeken automonteurs die alle voorkomende reparaties kunnen verrichten en eventueel alle mogelijke storingen kunnen opsporen. Belangrijk is dat je aantoonbare werkervaring hebt en referenties kunt overleggen. Ook belangrijk is dat je technisch, snel en pietje-precies bent en je een weg weet te banen in de moderne autowerkplaats. Ook is het van belang dat je goed met klanten en collega’s overweg kunt en natuurlijk dat auto’s meer voor je zijn dan zomaar een hobby.

Direct inschrijven

Wat is FlexFitters?
FlexFitters is een grote speler op het gebied van het detacheren van beroepen in de automotivewereld. Onze specialisatie spitst zich met name toe op de werving en selectie van vakmensen in de bandenbranche. Door ons omvangrijke (inter)nationale netwerk hebben wij vaak snel een goede match tussen werkgever en werknemer. Van poetser tot automonteur tot directeur: FlexFitters is dé partner voor extra capaciteit in uw autoservicebedrijf! Automonteur gezocht wordt met ons: automonteur gevonden!

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Een greep uit onze klanten