Vacature Automotive

Vandaag de dag krijgen de garages en autobedrijven het steeds drukker. Vandaar dat er steeds meer automonteur vacature zijn. Het belang van een goed werkende auto spreekt voor zich. Wat echter niet vanzelfsprekend is, is dat uw garage altijd voldoende personeel heeft om klanten tijdig van dienst te kunnen zijn. Ook als monteur kan het soms lastig zijn om een passende baan te vinden.
Garages zijn onderhevig aan rustige en drukke periodes. Dit creëert een uitdaging voor zowel werkzoekenden als werkgevers in de wereld van autotechniek. Voor beide partijen is er op dit gebied een oplossing onder de naam FlexFitters.

Voor werkgevers, automonteur vacature open?
Uw auto- of garagebedrijf is helaas onderhevig aan momenten waarop u zelf de druk niet aankunt. Dit kan zijn vanwege voorspelbare redenen zoals tijdens de bandenwisselweken of vakanties, of vanwege onvoorziene situaties zoals ziekteverzuim. Dit betekent dat u niet in staat zult zijn om al uw werkzaamheden tijdig uit te kunnen voeren. Als logisch gevolg is er een goede kans dat u klanten zult moeten teleurstellen. Gelukkig kunnen wij bij FlexFitters u helpen om deze momenten met behulp van zeer goede krachten toch tot een goed einde te brengen. Als u een (tijdelijke) automonteur vacature wilt invullen bij extra drukte, bij ziekteverzuim of ter overbrugging voordat uw nieuwe medewerker kan beginnen, dan kunnen wij u helpen.

Als u een (tijdelijke) automonteur vacature op zo’n wijze wilt invullen dat dit u de kans geeft om pieken op te vangen, de kosten laag te houden en extra omzet te realiseren, dan is onze dienstverlening de optie om dit te realiseren. Met ons uitgebreide netwerk aan ervaren monteurs weten wij op passende wijze de vacature voor automonteur in te vullen.

Aanmelden als autobedrijf

Voor werknemers, een baan als automonteur
Lang gezocht naar een interessante automonteur vacature? Zoek je als automonteur werk, dan hebben wij de vacature voor jou. Als je beschikt over een technische opleiding m.b.t.auto’s, ervaring op dit gebied en je hebt een flexibele en leergierige werkhouding, dan kunnen wij je helpen met het vinden van werk als autotechnicus. Wij geven je de kans om te leren en ervaring op te doen in je werk. Dit doen we onder andere door je het volgende te bieden: een nieuwe uitdaging bij een autoservicebedrijf in jouw regio, een marktconform salaris met bijbehorende cao, en goede begeleiding in een professionele werkomgeving. FlexFitters geeft werknemers en werkgevers de kans om tot elkaar te komen, ook in lastige situaties. Onze maatoplossingen geven beide partijen het voordeel.

Inschrijven voor automonteur

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek de meerwaarde die wij kunnen bieden.

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties