Vacature Automotive

Het kan zijn dat u op deze website bent aangekomen omdat u automotive vacatures zoekt, als u als bandenmonteur of autotechnicus op zoek bent naar werk. Het kan ook zijn dat u deze automotive vacatures juist aanbiedt, omdat u als eigenaar van een bandencentrum of autoservicebedrijf tijdelijk personeel nodig heeft. In beide gevallen bent u op de juiste plek aangekomen. FlexFitters koppelt autoservicebedrijven die vanwege drukte of uitval (tijdelijk) extra personeel nodig hebben aan vakkundige werkkrachten die deze (tijdelijke) automotive vacatures willen vervullen in hun eigen regio. Dus wilt u aan de slag als autotechnicus of bandenmonteur, of zit u als bedrijfsleider te springen om tijdelijk extra personeel om uw omzet draaiende te houden, lees dan verder over de unieke dienstverlening van FlexFitters.

Inschrijven voor werk in de autobranche

Werk via FlexFitters, in uw eigen regio, als autotechnicus of bandenmonteur
Bandencentra en algemene autoservicebedrijven kennen drukkere en rustiger periodes. Voor bedrijven die banden verwisselen en balanceren zijn drukke periodes bijvoorbeeld de weken waarin mensen hun winterbanden inruilen voor zomerbanden en omgekeerd. Autoservicebedrijven hebben het vaak extra druk in de vakantieperiode, waarin mensen hun auto nog even laten checken voor ze op vakantie gaan. Daarnaast kan elk autobedrijf natuurlijk uitvallend personeel hebben door ziekte, moeten ze soms enkele weken overbruggen voor een nieuw personeelslid aan het werk gaat of zoeken ze personeel om het vaste team uit te breiden. In zulke gevallen hebben zij (tijdelijke) automotive vacatures. Bent u de juiste persoon om via FlexFitters deze (tijdelijke) vacatures in uw eigen regio te vervullen? Meld u dan aan via onze website, dan doen wij ons best om u passend werk als bandenmonteur, autotechnicus, vestigingsmanager oid. te verschaffen, mits u over de juiste kennis en ervaring beschikt. Heeft u interesse, dan horen wij graag van u.

Vervul uw automotive vacatures met behulp van FlexFitters
Heeft u moeite om geschikt personeel te vinden voor uw (tijdelijke) automotive vacatures? Als u te weinig personeel heeft, lukt het niet om uw omzet draaiende te houden. Het is echter wel van belang dat het personeel voldoende vakkundig en gekwalificeerd is om uw functie goed te kunnen vervullen. FlexFitters helpt u aan medewerkers die niet alleen op tijd beschikbaar zijn, maar ook voldoende vakbekwaam zijn om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij kennen onze mensen goed en weten wie we op welke functie kunnen inzetten. Wij kunnen u referenties verschaffen, zodat u weet wie uw team tijdelijk komt versterken. Zo kunt u zorgen dat u maximale omzet blijft behouden.

Kies zowel als werkzoekende als werkverschaffende in de autobranche voor de dienstverlening van FlexFitters!

Aanmelden als autobedrijf

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan. Ik kan ideeën uitwisselen met collega’s en daar wordt ook echt naar geluisterd.

Ruud Voerman / 43 jaar

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties