Vacature Autotechnicus

Autotechnicus vacatures / Automonteur vacatures komen steeds meer beschikbaar, dat zal u wel zijn opgevallen de laatste tijd. De crisis is voorbij, en de autobranche trekt weer aan. Er wordt dan nu ook weer meer gezocht naar goede autotechnici. Tegenwoordig is het echter niet zo dat er een baangarantie is, ook niet bij een technisch beroep. De markt is dankzij de crisis wel veranderd. Er wordt meer gewerkt met flexibele mensen en er worden nog maar weinig vaste contracten gegeven.

Gelukkig kunt u ook hier op inspringen, door uzelf flexibel aan te bieden. Het is dan wel belangrijk dat daar een goede lijn in gezet wordt. U wilt natuurlijk niet een speelbal worden van verschillende autobedrijven en vervolgens te veel thuiszitten. Gelukkig kunt u gebruik maken van de diensten van FlexFitters, wij hebben o.a. veel autotechnicus vacatures in te vullen.

Inschrijven als autotechnicus

FlexFitters helpt de autotechnicus aan werk
FlexFitters beschikt over een zeer ruim netwerk aan bedrijven die regelmatig op zoek zijn naar extra handen op de werkvloer. Of het nu gaat om ervaren eerstegraads autotechnici of om een hulpmonteur, wij merken dat er regelmatig vraag is naar autotechnici van alle niveaus en types. Dus wij merken ook een toename in autotechnicus vacatures. Dus wanneer u als automonteur aan het werk wilt, neem dan contact op met FlexFitters, dan zullen wij alles op alles zetten om u zo spoedig mogelijk op de juiste plek te zetten. Wij zullen het gehele proces van aan het werk gaan uitgebreid begeleiden. Dit begint al met het eerste kennismakingsgesprek waarin wij persoonlijk met u kennismaken en uw kennis / kunde bespreken. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij u niet alleen op technisch niveau matchen maar ook op “bloedgroep”. Voor dat u aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers zult u ook een kennismakingsgesprek met hen hebben om zodoende al bekend te raken met de wensen, eisen en werkzaamheden welke u gaat vervullen. Ook na de eerste werkdag houden wij niet op. Wij zullen regelmatig contact onderhouden met u en met de werkgever, om u zo optimaal mogelijk aan het werk te houden.

FlexFitters is er ook voor de werkgevers
Wanneer uw bedrijf autotechnicus vacatures heeft openstaan of andere vacatures heeft, neem dan contact met ons op. Wij helpen we u graag verder, om te beginnen met een kennismakingsgesprek, waarbij we op een duidelijke manier uit de doeken zullen doen hoe wij werken. Als u met de vraag ‘automonteur gezocht’ bij ons aankomt, zullen we de extra capaciteit er voor u bij zoeken. Dit selecteren we uit ons ruime netwerk van automonteur. Alle kandidaten die we voordragen op bijvoorbeeld uw autotechnicus vacatures, zijn ervaren en zullen voldoen aan de door u gestelde eisen. Van iedere geselecteerde automonteur ontvangt u een cv, persoonlijke beschrijving en referenties. Wij zorgen ervoor dat de geselecteerde autotechnicus, bandenmonteur of showroom verkoper goed op zijn nieuwe werkplek terechtkomt, en zullen ook regelmatig contact met u onderhouden over het functioneren van de werknemer. Dit zullen wij natuurlijk ook bespreken met de werknemer. Kies er dus voor om uw autotechnicus vacatures te laten vullen door FlexFitters. U weet dan zeker dat u goede technici in huis haalt!

In de periode dat de automonteur bij u actief is, hebben wij geregeld contact met u en hem. Na afloop van de arbeidsperiode volgt altijd een evaluatie. Natuurlijk helpt FlexFitters u niet alleen met de inzet van tijdelijk personeel, maar ook voor de werving en selectie van vast personeel bent u bij ons aan het juiste adres.

Aanmelden als autobedrijf

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan. Ik kan ideeën uitwisselen met collega’s en daar wordt ook echt naar geluisterd.

Ruud Voerman / 43 jaar

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties