Automonteur gezocht

U kent de advertenties wel: “Gezocht automonteur”. Als u werk zoekt als automonteur gaat uw hart misschien sneller kloppen, maar dan weet u ook dat u zult moeten concurreren met andere belangstellenden, dus zelfs als de functie bij u past en de functie is bij u in de buurt, dan is het nog maar de vraag of u de baan kunt krijgen.

Inschrijven voor automonteur

Plaatst u als autobedrijf de advertentie “Gezocht automonteur”, dan weet u misschien dat het moeilijk kan zijn om de juiste persoon te vinden. Dit is vooral het geval als u een tijdelijke vacature heeft voor een drukke periode (bandenwissel) of bij ziekteverzuim of iemand zoekt om het huidige team uit te breiden.

Aanmelden als autobedrijf

In beide gevallen kunt u terecht bij FlexFitters, dé specialist in het bij elkaar brengen van autotechnici, autobandenmonteurs en alle andere automotive specialisten aan de ene kant, en autoservicebedrijven aan de andere kant, met een bijzonder specialisme in het vervullen van tijdelijke vacatures.

Wilt u aan de slag als automonteur in uw eigen regio?
Bent u een autotechnicus en zoekt u ook de plaatselijke kranten en het internet af naar de woorden “gezocht automonteur”? Als u als automonteur aan de slag wilt in uw eigen regio, kan FlexFitters u direct van dienst zijn. De kans is groot dat er in uw omgeving regelmatig autoservicebedrijven zijn die (tijdelijk extra) personeel nodig hebben. Dit kan in drukke periodes zijn, of als ze een zieke medewerker hebben of ter uitbreiding van het team. Als u uw gegevens invult op onze website, gaan wij op zoek naar geschikte (tijdelijke) banen die passen bij uw opleidingsniveau, kennis en ervaring.

Dit kunnen bijvoorbeeld banen zijn als 1e autotechnicus, 2e autotechnicus, hulpmonteur of APK-keurmeester. U ontvangt een markt- en cao-conform salaris en wij regelen verder alles voor u. Dus zoekt u werk als autotechnicus, neem dan contact met ons op.

Zoekt u een automonteur op tijdelijke basis?
Als u als autoservicebedrijf op zoek bent naar een automonteur, maar u wilt niet iemand in vaste dienst nemen omdat het een tijdelijke functie betreft, dan kan FlexFitters ook direct helpen. Wij kunnen iemand tijdelijk bij u plaatsen, die ondanks de tijdelijke aard van de functie toch over alle kwaliteiten en vaardigheden beschikt die u nodig heeft voor de functie. Met FlexFitters krijgt u op korte termijn het extra ervaren personeelslid dat u zoekt, zonder dat u langdurige verplichtingen hoeft aan te gaan. Een ideale oplossing om voldoende omzet te kunnen blijven draaien.

Meer informatie? Wij horen graag van u
Wilt u meer weten over de dienstverlening van FlexFitters? Wij vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen. Gezocht automonteur wordt dus: gevonden automonteur! FlexFitters helpt u verder.

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties