aug 09

Interview Ruud Voerman

Interview Ruud Voerman

Ruud Voerman werkt al zeven jaar als bandenmonteur via Flexfitters. We vroegen hem hoe dit bevalt, waar hij trots op is én wat hij in zijn vrije tijd doet!

Ruud, stel jezelf eens voor!
Ik ben Ruud Voerman, 43 jaar en woonachtig in Utrecht.

Hoe ben je in deze branche terecht gekomen?
“Eigenlijk heb ik ooit LTS metaal gedaan en ook gehaald. Maar mijn passie lag niet in de metaal. Via een omweg ben ik uiteindelijk in de bandenwereld terecht gekomen en heb ik ontzettend veel geleerd. En hier ben ik helemaal op mijn plaats!”

Je werkt inmiddels alweer zeven jaar als bandenmonteur via Flexfitters. Hoe bevalt het?
“Ik heb het erg naar mijn zin. Ik voel me sowieso thuis in de bandenbranche en het is prettig om baangarantie te hebben. Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan. Ik kan ideeën uitwisselen met collega’s en daar wordt ook echt naar geluisterd. Dat komt je niet vaak meer tegen. We werken als team maar ik heb ook veel vrijheid en die combinatie werkt erg fijn. “

Voor welke bedrijven heb je al mogen werken via Flexfitters?
“Ik heb bij Euromaster gewerkt , bij Profile Tyre Centre Verkade In Utrecht/Zeist en als laatste bij Profile Tyreservice Voskuilen in Houten en dat beviel zeer goed. Bij Profile Tyrecenter Voskuilen heb ik op 1 juni 2016 ook een contract gekregen via FlexFitters”

En wat doe je in vrije tijd?
“Naast banden is muziek ook echt een passie van me. Ik heb een brede muzieksmaak, van House tot Coldplay. En ik mix ook graag zelf nummers in elkaar. Zo kom ik echt tot rust! Met mooi weer ben ik veel buiten, of dat nu het strand is of een terrasje. Ik ben echt een levensgenieter.”

Waar ben je het meest trots op in je werk?
“Ik vind het belangrijk dat mensen veilig onderweg kunnen met een paar goed gemonteerde banden op hun velgen. Als ze dan weer terugkomen en me herkennen ben ik trots, omdat ik dan weet dat ik mijn werk goed gedaan heb!”

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan. Ik kan ideeën uitwisselen met collega’s en daar wordt ook echt naar geluisterd.

Ruud Voerman / 43 jaar

Referenties