mrt 22

Maak kennis met Angelo Mostafa (30), autotechnicus voor FlexFitters

Maak kennis met Angelo Mostafa (30), autotechnicus voor FlexFitters

“Ik ben half Egyptisch en half Duits, woonachtig in IJsselstein. Daarnaast ben ik troste vader van mijn zoon Mitchell (2). In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met computers, sporten en mijn radiografisch bestuurbare auto. Het leuke is dat deze auto net een computer is en ik van alles kan programmeren. Het geeft mij dezelfde uitdaging als het repareren van een auto, iets uitzoeken net zo lang tot het werkt!”

Trotse autotechnicus
“Ik ben 16 jaar lang betrokken geweest bij allerlei garagebedrijven. Het leukste is gewoon bezig zijn met mijn werk, aan de slag met waar ik voor heb geleerd en dat dit mij nog steeds uitdaging biedt. Ik heb nog nooit spijt gehad van mijn keuze, heerlijk sleutelen en vies worden, op zoek naar de juiste oplossing, net zo lang totdat je hem gevonden hebt. Iets wat stuk is, repareren met je eigen handen, dat geeft mij dagelijks voldoening!”

Werkzoekende Automotive
“Hoe ben ik eigenlijk bij FlexFitters terecht gekomen? Als werkzoekende natuurlijk. Na mijn tijdelijke baan als Junior Sales Buitendienst, mistte ik toch het werken met mijn handen. Ik had altijd met auto’s, hun klachten en storingen gewerkt. Toen herinnerde ik mij een garage die FlexFitters heette en zag ik dat zij zich hadden gespecialiseerd in Automotive Professionals. Al gauw kwam ik met ze in contact en gaf ik aan dat ik fulltime werk zocht. Zij gingen voor mij op zoek en binnen twee weken kon ik al aan de slag!”

Werkgevers Automotive
Angelo heeft indertijd diverse functies beoefend voor FlexFitters. “Ik ben van school uit een autotechnicus, logischerwijs werd ik zo bij verschillende garages geplaatst. Waar vraag was, kon ik het antwoord zijn. Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het uitvoeren van onderhoud, reparaties, APK en alles omtrent de banden.” Naast verschillende functies, werkte hij ook voor verschillende werkgevers. “Het mooie aan deze baan en mijn samenwerking met FlexFitters is dat ik voor hele verschillende werkgevers heb mogen werken. Enkele voorbeelden zijn: Audi Centrum Amsterdam; Seat, Skoda, Audi vestiging Almere; Auto Totaal Houten en Euromaster. Dit geeft mijn werk alleen maar een extra dimensie, ik werk zo met allemaal verschillende merken maar ook met verschillende collega’s.”

Persoonlijk bij FlexFitters
“Ik ben bij FlexFitters geen nummer, zij zijn meer dan alleen een detacheringsbedrijf. De manier waarop zij met hun mensen omgaan, is goud! Het geeft een familiegevoel, ze staan altijd voor je klaar. Ik heb nog nooit eerder zo’n meedenkend, motiverend en steunend bureau meegemaakt. Ze zijn betrokken en tonen interesse in mijn werk.”

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties