Monteur gezocht

U kent het vastwel, de woorden “Monteur gezocht”. Eigenlijk zegt deze boodschap niet genoeg; er zijn natuurlijk erg veel type monteurs, maar welke monteur wordt eigenlijk gezocht? Gaat het om een bandenmonteur of een automonteur? U denkt deze vacature in te kunnen vullen, tenminste, als ze zoeken wat u denkt dat ze zoeken. Gelukkig is er nu een goed alternatief wanneer u op zoek bent naar een baan in de autobranche. FlexFitters is een specialist voor de autobranche. Wij koppelen dus onder andere bedrijven en monteurs aan elkaar, zodat beide partijen er op vooruit gaan.

Inschrijven voor werk als monteur

Vacatures in de autobranche vindt u bij FlexFitters
Wij krijgen regelmatig aanvragen voor ervaren monteurs van bedrijven uit de autobranche. Zowel naar bandenmonteurs als naar ervaren technische monteurs wordt gezocht. Wij koppelen deze vraag aan ons ruime netwerk aan ervaren professionals. Dus als u zich inschrijft bij FlexFitters, dan kan het zomaar zijn dat u vandaag nog een oplossing krijgt voor uw (tijdelijke) personeelsprobleem.

Natuurlijk kan dat voor korte periodes zijn, maar wij vullen vaak ook vacatures voor een langere termijn. Wat typisch voor de korte tijd is, zijn de bandenmonteurs die ingezet worden bij de bandenwissel. Dit is echt seizoenswerk. In de lente moeten zomerbanden gemonteerd worden en in de herfst winterbanden. In deze periode hebben de bandenbedrijven het dan ook druk. Vaak ziet u in deze periode ook de vacatures met daarin “monteur gezocht”.

FlexFitters inzetten wanneer u zoekt naar een monteur
Of u nu op zoek bent naar een monteur die banden kan vervangen en aanverwante werkzaamheden kan uitvoeren, of u bent op zoek naar een technische automonteur die een APK-keuring kan doen of zelfs een 1e autotechnicus, u bent bij FlexFitters aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid netwerk waar u uw autotechnici of monteurs uit zou kunnen selecteren. Wanneer u contact opneemt met FlexFitters zullen wij eerst met u gaan overleggen wat u nodig heeft. Alle kandidaten die we voordragen zijn ervaren en zullen voldoen aan de door u gestelde eisen. Van iedere geselecteerde automonteur ontvangt u een cv, persoonlijke beschrijving en referenties. In de periode dat de automonteur bij u actief is, hebben wij geregeld contact met u en hem. Na afloop van de arbeidsperiode volgt altijd een evaluatie. Natuurlijk helpt FlexFitters u niet alleen met de inzet van tijdelijk personeel, maar ook voor de werving en selectie van vast personeel bent u bij ons aan het juiste adres. Dus wanneer u, om welke reden dan ook, op zoek bent naar een ervaren monteur, neem dan contact op met FlexFitters. U gaat dan van monteur gezocht naar monteur gevonden!

Aanmelden als autobedrijf

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties