Vacatures Autobranche

Bent u autotechnicus of autobandenmonteur en houdt u de vacatures in de autobranche nauwlettend in de gaten, omdat u op zoek bent naar geschikt werk? Dan heeft u misschien interesse in de dienstverlening van ons: FlexFitters. Wij koppelen automonteurs aan beschikbare (tijdelijke) functies van autoservice-/ dealerbedrijven in uw regio. Dus bent u op zoek naar een functie bij een autobedrijf of autodealer, neem dan contact met ons op.

Inschrijven voor de autobranche

Of, bent u juist eigenaar van een autobedrijf en heeft u van tijd tot tijd vacatures (autobranche gerelateerd uiteraard) voor bijvoorbeeld een bepaalde periode? Dan weet u misschien hoe moeilijk het kan zijn om voor een korte periode aan voldoende vakkundig personeel te komen. Veel goede automonteurs zijn op zoek naar langdurige contracten, en personeel dat uw tijdelijke functie wil vervullen beschikt niet altijd over het opleidingsniveau, de kennis en de ervaring om u van voldoende nut te kunnen zijn. FlexFitters kan echter uitkomst bieden, door u te matchen aan de juiste persoon uit ons bestand, die wel over de kwalificaties beschikt die u zoekt, om zodoende uw vacatures in de autobranche te vervullen.

Aanmelden als autobedrijf

FlexFitters biedt voldoende vacatures: autobranche gerelateerd
Als u autotechnicus of autobandenmonteur bent en graag vacatures in de autobranche wilt vervullen in uw eigen regio, dan kunt u FlexFitters hiervoor benaderen. Als u zichzelf aanmeldt, kunt u vermelden welke opleidingen u op dit gebied heeft genoten, over welke certificeringen u beschikt en welke ervaring u inmiddels heeft opgedaan. Op die manier kunnen wij u makkelijker matchen aan de juiste vacatures in de autobranche. Wij bieden gunstige, marktconforme salarissen en goede arbeidsvoorwaarden.
Als u interesse heeft, horen wij graag vandaag nog van u.

Vind het personeel dat u zoekt voor uw vacatures
Heeft u voor een tijdelijke functie vakkundige autotechnici of autobandenmonteurs nodig, zoek dan niet verder, maar neem contact op met FlexFitters. Uit ons ruime bestand vinden wij de juiste persoon voor uw vacatures in de autobranche. Wij kennen onze mensen goed en wij weten wat ze kunnen. Waar nodig kunnen wij u van referenties voorzien over de te plaatsen werknemers. Met onze flexibele werkwijze kunt u voldoende omzet blijven draaien in drukke periodes, of wanneer u last heeft van uitvallend personeel.

Neem gerust contact met ons op
Wilt u meer weten wat FlexFitters voor u kan betekenen? Of u nu zelf automonteur bent of u bent op zoek naar een automonteur, u kunt gerust contact met ons opnemen voor meer informatie. FlexFitters koppelt de juiste persoon aan de juiste functie!

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties