Vacature Automonteurs

Een tijdelijke vacature automonteurs is vaak moeilijk te vervullen. Of u nu op zoek bent naar een eerste, een tweede automonteur of een hulpmonteur, de zoektocht slokt vaak veel waardevolle tijd op. Daarnaast is het dan natuurlijk nog maar de vraag of de kandidaat geschikt is, genoeg ervaring heeft, een goede werkmentaliteit heeft of recent nog aan het werk geweest is. Zeker voor een tijdelijke vacature voor automonteurs geldt dit. Een drukke periode voor de vakantie, of een ziekte opvangen is daardoor altijd een enorme uitdaging. Waar vindt u nu hardwerkende, goed opgeleide, capabele mensen voor die piekperiode, of om die ziekte op te vangen?

Aanmelden als autobedrijf

Of voldoet u aan de omschrijving voor een monteur die hierboven genoemd wordt en zoekt u die leuke, afwisselende,(tijdelijke) baan bij een autobedrijf bij u in de regio? U bent een goed opgeleide, hardwerkende, capabele monteur en bent op zoek naar een baan als eerste of tweede autotechnicus of hulpmonteur? Ook dan hebben we altijd vacatures voor automonteurs voor u.

Inschrijven als autotechnicus

FlexFitters regelt het voor u
FlexFitters kan voor u de zoektocht naar ervaren autotechnici enorm vereenvoudigen. Wij hebben altijd monteurs met de juiste diploma’s en certificering, ruime en recente ervaring beschikbaar. Dus of u nu op zoek bent naar een hulpmonteur, of een eerste of tweede monteur, FlexFitters kan u altijd helpen.

FlexFitters regelt ook de bijzaken voor u. Wij regelen daarbij de aanvraag van een eventuele BSN, zorgverzekering of huisvesting. Ook begeleiden wij de (inter)nationale werknemers. Door onze grote pool van ervaren krachten kan er altijd op korte termijn iets geregeld worden.

U zoekt een vacature voor automonteurs
Als u op zoek bent naar leuk, gevarieerd, tijdelijk werk kunnen wij waarschijnlijk ook iets voor u betekenen. FlexFitters heeft altijd wel een vacature automonteurs openstaan. U bent op zoek naar een leuke, afwisselende baan bij een autoservicebedrijf bij u in de regio? U heeft een opleiding gehad tot autotechnicus en heeft ook ervaring in die richting? U heeft een goede werk- en leermentaliteit en u heeft een flexibele instelling? Dan kunnen wij u waarschijnlijk helpen aan een nieuwe uitdaging bij een autoservicebedrijf bij u in de regio. FlexFitters biedt u dan een markt- enCAO conform salaris, een uitdagende en professionele werkomgeving en natuurlijk uitstekende begeleiding.

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties