dec 15

Vacature Recruiter

Vacature Recruiter

Ben je klantvriendelijk, servicegericht, commercieel en heb je ervaring in een vergelijkbare functie binnen de Automotive? Dan komen wij graag in contact met je! Als Automotive Recruiter ben je verantwoordelijk voor het contact met de bestaande klantenkring. Je beantwoordt vragen, biedt proactief het uitgebreide dienstenpalet aan en creëert commerciële kansen. Daarnaast zorg je ervoor dat de klantenkring uitgebreid wordt.

BEDRIJF
Een zakelijke en professionele nationaal uitzendorganisatie, dat graag op een informele manier formeel zaken doet en in Bunschoten-Spakenburg gevestigd is.

CULTUUR
Binnen de organisatie gaat men op een informele en vriendelijke manier met elkaar om. Iedereen draagt zijn steentje bij en dit wordt gewaardeerd. Er heerst gelijkwaardigheid. Een goede samenwerking is belangrijk. Er is onderling goed sociaal contact en men is behulpzaam naar elkaar. Naar buiten toe hebben wij een formele, zakelijke en professionele uitstraling.

EISEN
Je bent communicatief vaardig. Samenwerken vind je heerlijk en je bent niet snel onder de indruk als het hectisch wordt. Jouw arbeidsethos en verantwoordelijkheidsgevoel is groot, in tijden van drukte ben jij daardoor ook niet de eerste die naar huis gaat.
Het is een pré als je ervaring heb met cao`s en ABU.
De belangrijkste verantwoordelijkheden die je hebt zijn:

  • Recruitment van Automotive professionals voor projectmatige inzet
  • Werving en Selectie van Automotive professionals
  • Matchen van kandidaat en opdrachtgever
  • Proactieve benadering van kandidaten, klanten en prospects
  • Opbouwen en onderhouden van goede klantrelaties en acquisitie van nieuwe klanten
  • Mede verantwoordelijk voor de omzet.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Marktconform, afhankelijk van leeftijd, werkervaring en opleidingsniveau.

INTERESSE
Heb je interesse in deze functie stuur dan een korte motivatie en jouw CV naar info@flexfitters.nl
Er wordt geen automatische ontvangstbevestiging gestuurd, maar elke sollicitatie wordt intensief behandeld. Het kan maximaal 2 weken duren voordat je een reactie van ons krijgt met betrekking tot je sollicitatie.

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan. Ik kan ideeën uitwisselen met collega’s en daar wordt ook echt naar geluisterd.

Ruud Voerman / 43 jaar

Referenties