Vacatures Autobandenmonteur

Bent u op zoek naar vacatures autobanden verwisselen? Als u ervaring heeft als autobandenmonteur en op zoek bent naar (tijdelijke) vacatures autobanden verwisselen en balanceren, kan FlexFitters u helpen om een geschikte werkplek te vinden in uw eigen regio! Wij plaatsen autobandenmonteurs bij ziekteverzuim of tijdens periodes waarin het extra druk is, zoals wanneer mensen hun zomerbanden vervangen door winterbanden, of omgekeerd. In die periodes hebben de bandenservicebedrijven extra personeel nodig, dat door FlexFitters gevonden en geplaatst kan worden.

Inschrijven als autobandenmonteur

Bent u zelf eigenaar van een autoservicebedrijf en herkent u dit maar al te goed? In sommige periodes is extra personeel noodzakelijk om voldoende omzet te kunnen draaien en de drukte aan te kunnen. FlexFitters kan tijdelijk personeel leveren, met de kennis en ervaring die vereist zijn voor uw vacatures voor autobanden verwisselen en balanceren.

Aanmelden als autobedrijf

Seizoenswerk als autobandenmonteur vindt u bij FlexFitters
Doet u seizoenswerk en bent u op zoek naar vacatures autobanden verwisselen bij autogarages of -dealers? Veel autogarages bieden dergelijke tijdelijke vacatures aan in drukke periodes. FlexFitters kan u helpen aan een tijdelijke positie bij een bedrijf bij u in de buurt. U kunt ook een interne opleiding tot gecertificeerd bandenmonteur bij ons volgen, zo blijft u uw kennis en ervaring uitbreiden.

Heeft u interesse? Kijkt u dan eens naar onze vacatures voor autobanden verwisselen en balanceren. U kunt zich ook inschrijven via het formulier op onze site. Als wij alle gegevens van u ontvangen hebben, gaan we voor u aan de slag om u te plaatsen op openstaande vacatures voor autobanden verwisselen en balanceren.

Heeft u een openstaande vacature voor een (tijdelijke) bandenmonteur?
Als u als autoservicebedrijf tijdelijk een autobandenmonteur zoekt, kan het zijn dat u deze niet zo makkelijk kunt vinden. Veel ervaren personeel is toch zo veel mogelijk op zoek naar een vaste positie, en u wilt natuurlijk niet iemand die over te weinig kennis en ervaring beschikt om u goed van nut te kunnen zijn.

Gelukkig kan FlexFitters u aan ervaren (tijdelijk) personeel helpen, zowel voor vacatures voor autobanden verwisselen en balanceren, als voor breder inzetbare autotechnici. Als u uw vacature bij ons aanmeldt, kijken wij naar beschikbaar personeel in uw regio dat over het opleidingsniveau, de kennis en de ervaring beschikt die u zoekt. Wij kennen onze medewerkers goed, dus wij kiezen altijd de persoon die bij u past. Waar nodig kunnen wij u uiteraard referenties verschaffen.

Zelf op zoek naar werk of zoekt u personeel? Neem contact met ons op
Neemt u dus gerust contact op met FlexFitters als u werk zoekt als autobandenmonteur, of als u een autobandenmonteur nodig heeft. FlexFitters koppelt de juiste persoon aan de juiste tijdelijke baan.

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties