Vacatures Autobranche

In de autobranche vacatures vervullen kan een enorme uitdaging zijn. Vooral bijvoorbeeld bandenmonteurs rond de bandenwisselweken of autotechnici voor de vakantieperiodes zijn erg schaars. Of een APK-keurmeester om een ziektegeval op te vangen. Waar vindt u nu capabele, hardwerkende, goed opgeleide mensen voor maar een beperkte periode? Hoe vervult u binnen de autobranche snel en zorgeloos die lastig te vervullen vacatures tijdens de pieken of gedurende de ziekte van een collega? Hoe vervult u de openstaande vacature voor een vast dienstverband op een vakkundige en snelle manier?

Aanmelden als autobedrijf

FlexFitters vangt uw pieken op
FlexFitters kan voor u de pieken opvangen met deskundige autotechnici of bandenmonteurs. Of u nu op zoek bent naar een bandenmonteur, 1e Autotechnicus, 2e Autotechnicus, Hulpmonteur of APK Keurmeester, alle autobranche vacatures kan FlexFitters snel en zorgeloos voor u vervullen. Ook kunnen wij u helpen met het invullen van uw vaste vacatures voor functie’s zoals bijvoorbeeld: aftersales manager, 1e Automonteur, APK Keurmeester, Vestigingsmanager, Verkoopadviseur etc.

FlexFitters werkt, als enige in Nederland, samen met de SVOB om te allen tijde goed opgeleide krachten voor u beschikbaar te hebben. Wij werven in binnen- en buitenland om voor u op ieder moment de juiste krachten paraat te hebben. Natuurlijk hebben wij daarnaast ook een ruime pool van ervaren krachten met recente werkervaring die op ieder moment bij u kunnen beginnen.

Mocht u geïnteresseerd zijn om voor uw bedrijf binnen de autobranche vacatures door FlexFitters te laten vervullen, dan regelt FlexFitters alles voor u. Zaken als de aanvraag van een BSN, een zorgverzekering en een uitstekende 24/7 begeleiding van onze uw nieuwe (inter)nationale medewerker worden door FlexFitters geregeld. Uiteraard voldoen wij ook aan alle Nederlandse en Europese richtlijnen en wetgeving op het gebied van arbeidsmobiliteit.

FlexFitters helpt u aan een baan
Bent u in de autobranche op zoek naar een nieuwe baan? Ook dan kan FlexFitters natuurlijk iets voor u doen. Zoekt u een tijdelijke of vaste uitdaging bij een autobedrijf in uw omgeving, dan zijn wij erg geïnteresseerd om met u in contact te komen. Wij zoeken mensen met een auto motive (technische) achtergrond, die geïnteresseerd zijn in auto’s. Wij hebben namelijk genoeg autobranche vacatures in te vullen. Heeft u een goede werk- en/of leermentaliteit, en ervaring in de auto of banden branche? Dan zijn wij op zoek naar u.

Neem dus snel contact met ons op, en voor u het weet bent u al geplaatst bij een van de vele bedrijven waar wij mee samenwerken.

Direct inschrijven

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties