Vacatures Automonteur

Bent u op zoek naar vacatures, automonteur in Almere, Lelystad, Harderwijk en regio? FlexFitters plaatst autotechnici bij bedrijven die tijdelijk personeel nodig hebben, onder andere in deze regio. Wilt u dus uw kennis en ervaring inzetten bij diverse autoservicebedrijven die extra personeel nodig hebben, onder goede begeleiding van FlexFitters, neem dan contact met ons op.

Inschrijven als automonteur

FlexFitters brengt o.a. autotechnici en autobandenmonteurs in contact met bedrijven die, bijvoorbeeld vanwege een drukke periode of ziekte van een vaste medewerker, (tijdelijk) extra personeel nodig hebben. Wilt u dus voldoende omzet kunnen blijven draaien en heeft u daarom vacatures voor automonteur in bijvoorbeeld Almere, Lelystad of Harderwijk, of in een andere regio, dan heeft FlexFitters waarschijnlijk de juiste personen voor uw openstaande functie(s).

Aanmelden als autobedrijf

Aan de slag als autotechnicus in de omgeving van Almere, Lelystad of Harderwijk?
Autobedrijven en/of dealers hebben in sommige periodes behoefte aan extra personeel. Dit kan zijn als het extra druk is, of als een van hun medewerkers ziek is. Zou u in willen springen op een van deze bedrijven, voor zolang als nodig is? FlexFitters beschikt o.a. over vacatures voor automonteur in Almere, Lelystad, Harderwijk en andere omliggende plaatsen en andere regio’s. U kunt via ons direct geplaatst worden in een autobedrijf dat uw kwaliteiten goed kan gebruiken. Als u zich aanmeldt kijken wij naast de regio waar u woont ook naar uw opleidingsniveau, capaciteiten, kennis en ervaring, zodat we de juiste tijdelijke banen voor u kunnen vinden. U wordt vanuit FlexFitters goed begeleid en ontvangt een markt- en cao-conform salaris. Als u interesse heeft, dan horen wij graag van u, want wij zijn altijd op zoek naar vakbekwaam personeel om te plaatsen bij autobedrijven die dit personeel nodig hebben.

Zoekt u in de regio Almere, Lelystad en Harderwijk tijdelijk een goede automonteur voor uw autobedrijf?
Is het druk bij u op de zaak of heeft u last van ziekteverzuim onder uw personeel, net op momenten dat het niet uitkomt? U wilt natuurlijk voldoende omzet kunnen blijven draaien, maar wilt ook niet iemand een lang contract aan hoeven bieden voor een tijdelijke klus. FlexFitters biedt hierin de oplossing, voor al uw vacatures voor automonteur in Almere, Lelystad, Harderwijk en omgeving. U kunt aangeven wat voor autotechnicus u zoekt, zij het een 1e autotechnicus, 2e autotechnicus, hulpmonteur, APK-keurmeester of iemand anders. Wij kijken naar ons bestand en vinden in uw regio de perfecte match die over de juiste kennis en ervaring beschikt, en tevens voldoende gecertificeerd is om uw tijdelijke functie te kunnen vervullen.

Dus of u nu op zoek bent naar vacatures voor automonteur in Almere, Lelystad of Harderwijk of u biedt ze aan, FlexFitters helpt u verder!

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties