Vacature Automonteur

Voor zowel werknemers als werkgevers die op zoek zijn naar vacatures, automonteur in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en omgeving is er slechts één adres dat werkelijk het voordeel aan beide partijen kan geven. Bij FlexFitters geven we op unieke wijze antwoord op de vraag naar tijdelijke vacatures voor een automonteur in de regio Amsterdam, Amstelveen en Hoofdorp.

Wij begrijpen de noodzaak voor vakkundig personeel die voortkomt uit piekdruktes. Of het nu gaat om voorspelbare druktes, zoals tijdens de bandenwisselperiode, of om een leegte door bijvoorbeeld ziekte te vullen, bieden wij de oplossing, met de nadruk op maatwerk. Voor zowel werkgever als werknemer kan er dus aanspraak gedaan worden op onze expertise, ervaring en uitgebreide netwerk.

Maatwerkoplossingen voor werkgevers in Amsterdam, Amstelveen & Hoofddorp
Als u in de regio Amsterdam, Amstelveen of Hoofddorp invulling wilt geven aan tijdelijke vacatures voor een automonteur, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u altijd de beschikking heeft over vakkundig en gemotiveerd personeel. De selectie en screening doen wij voor u. Wij letten dan niet alleen op de vaardigheden, maar ook op belangrijke persoonlijke kwaliteiten zoals motivatie, flexibiliteit en een gezonde werklust.
Daarnaast regelen wij waar nodig randvoorwaarden, zoals vervoer. Onze dienstverlening scheelt u onder andere veel administratieve rompslomp en geeft u de kans om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen.

Aanmelden als autobedrijf

De baan voor jou; onze vacatures automonteur
Ben je als automonteur op zoek naar vacatures in Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp, dan hoef je niet verder te zoeken dan FlexFitters. Als jij over een opleiding en ervaring in autotechniek beschikt, gemotiveerd en flexibel bent, dan helpen wij jou met het vinden van dynamisch en uitdagend werk.

Het kan gaan om een apk-keuring, meehelpen met revisies of werkzaam zijn als bandenmonteur. De verschillende vacatures bij jou in de buurt vinden invulling via ons. Natuurlijk bieden we je een markt- en cao-conform loon, en geven we je de kans om te werken en te leren in een dynamische en professionele omgeving.

Inschrijven als automonteur

Onze voordelen
FlexFitters geeft de oplossing voor tijdelijke vacatures, voor zowel de werkgever als de werknemer. Onze voordelen zijn onder andere:

  • Tijdelijke beschikking over vakkrachten;
  • Geen administratieve rompslomp;
  • Flexibiliteit;
  • Verlengde proeftijd;
  • Snelle inzetbaarheid;
  • Gemakkelijk opvangen van pieken in de werkplaats;
  • Maatwerk.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of schrijf u in. We staan klaar om de juiste mensen vandaag nog op uw vacatures automonteur te matchen.

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties