Vacatures Automonteur

De economie trekt weer aan en er zijn weer genoeg vacatures, automonteur in Den Haag, Wassenaar, Delft en omgeving. Er zijn natuurlijk genoeg vakkundige mensen die in deze regio aan het werk willen. Alleen blijkt het in de praktijk lastig om de vacatures bij de juiste automonteur te krijgen die in de regio Den Haag, Wassenaar en Delft aan het werk wil. Er zit natuurlijk veel verschil in de types monteurs, zowel in werkervaring als in kennis.

De juiste automonteur voor uw bedrijf in Den Haag, Wassenaar of Delft
Wanneer uw autobedrijf vacatures heeft voor een automonteur of ander personeel in de regio Den Haag, Wassenaar en/of Delft, neem dan contact op met FlexFitters. Wij zijn de detacherings-specialist voor de autobranche. U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar een gediplomeerde en ervaren autotechnicus, of voor een hulpmonteur die net komt kijken. Wij hebben een ruim bestand aan (inter)nationale talenten die graag voor uw bedrijf de handen uit de mouwen willen steken.

Aanmelden als autobedrijf

Om een monteur voor uw bedrijf te vinden bij FlexFitters hoeft u alleen contact op te nemen met ons. Wij zullen dan aan de hand van uw functieprofiel een selectie van mogelijke monteurs opstellen. U ontvangt dan van ons de CV’s van onze selectie en u kiest zelf wie u wilt. Wij zorgen ervoor dat de monteur dan bij u op het bedrijf aan het werk kan.

Dit doen wij door de nieuwe monteur een dag uitgebreid in te werken op locatie. Daar komt natuurlijk ook het voorstellen aan collega’s bij kijken. Bijna altijd zorgt deze intensieve inwerkdag ervoor dat de nieuwe monteur de tweede dag al op volle kracht met uw bedrijf mee kan draaien. Natuurlijk stopt de begeleiding niet na de eerste dag. Wij zullen regelmatig contact hebben met zowel de werknemer als het bedrijf dat de monteur in dienst heeft genomen.

Laat FlexFitters jou begeleiden naar werk, via onze vacatures automonteur
Door de jaren heen hebben wij bewezen uitstekend het traject naar werk te kunnen begeleiden. Wij hebben een uitgebreid netwerk van bedrijven met wie wij samenwerken. De ervaring leert dan ook dat wij ook veel vacatures krijgen voor automonteur in de regio’s Den Haag, Wassenaar en Delft. Dus mocht je in een van deze regio’s aan het werk willen, neem dan contact op met FlexFitters! Wij vinden zeker op korte termijn het autobedrijf in jouw regio die op zoek is naar jouw kennis en kunde.

Inschrijven als automonteur

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties