Vacatures Automonteur

Wie op zoek is naar vacatures, automonteur in Utrecht, Amersfoort, Hilversum en omliggende gebieden, is bij FlexFitters aan het goede adres! Heb jij gouden handjes als het aankomt op auto’s? Werk je snel en zorgvuldig, ben je technisch en praktisch? Heb je een passie voor auto’s, kan je met alle voorkomende gereedschappen en machines uit de voeten en heb je goede contactuele eigenschappen in de omgang met klanten en collega’s?
Ben jij verder woonachtig in de regio Utrecht, Amersfoort en Hilversum? Je kunt je dan direct inschrijven voor een openstaande vacature als automonteur, een leuke baan in de autobranche! Want wij zijn altijd op zoek naar allround automonteurs. Mocht je toevallig ook nog een APK-bevoegdheid hebben, dan ben je voor ons helemaal een ideale kandidaat! Met onze vacatures voor automonteur in de regio Utrecht, Amersfoort en Hilversum leveren we jou een (tijdelijke) uitdaging bij een autobedrijf of autodealer bij jou in de buurt.
Wij bieden een professionele werkplek en een goede begeleiding. Schrijf je dus direct in!

Inschrijven als automonteur

FlexFitters: ook voor uw bedrijf in Utrecht, Amersfoort of Hilversum
Tot onze kring van opdrachtgevers behoren onder meer de grotere ketens en dealerbedrijven, maar ook voor de kleinere bedrijven in de garagesector bieden wij onze diensten aan. Als u vacatures voor automonteur heeft in de regio Utrecht, Amersfoort of Hilversum, dan bespreken we graag met u hoe lang, wanneer en hoeveel extra capaciteit u nodig denkt te hebben. Nadat u uw wensen kenbaar gemaakt hebt, maken wij een selectie van automonteurs die wij geschikt achten voor uw bedrijf.

Vanzelfsprekend zijn deze kandidaten ervaren en voldoen ze aan de door u gestelde eisen. Van ieder ontvangt u een cv, persoonlijke beschrijving en referenties. Als de automonteur bij uw bedrijf in Utrecht, Amersfoort of Hilversum eenmaal actief is, hebben wij nog regelmatig contact met u en met hem. Na afloop van de termijn gaan we met u evalueren.

Aanmelden als autobedrijf

Algemene informatie over FlexFitters
FlexFitters is een detacheringsbedrijf voor vacatures in de automotivebranche. Wij zijn binnen de automotive en bandenbranche specialist op het gebied van de werving en selectie van vakspecialisten. FlexFitters is zeer actief in het gebied Utrecht, Amersfoort en Hilversum. Door onze hoge mate van ervaring en omvangrijke netwerk hebben wij altijd snel een goede match tussen opdrachtgever en automotive professional. Twijfel dus niet, maar neem direct contact met ons op, wij helpen je vandaag nog aan (tijdelijk) personeel of aan een baan in de autobranche!

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties