Vacature Automotive

Als het gaat om vacatures automotive, of automotive vakmensen, dan moet er rekening gehouden worden met een vraag naar tijdelijke oplossingen. Oplossingen die in het voordeel zijn van zowel de werkgever als de werknemer. Met andere woorden: het kan voorkomen dat een garage tijdens bepaalde periodes te maken krijgt met piekdruktes. Dan moet er ruimte zijn om vakkundig personeel tijdelijk in dienst te nemen, zodat de onderneming in haar dienstverlening zowel qua kwantiteit als kwaliteit continu kan blijven.

Of het nu gaat om extra handen in drukke tijden, zoals de bandenwisselperiode of om een ziekmelding te overbruggen, FlexFitters heeft een passende oplossing voor werkgevers en biedt kansen voor werknemers om niet alleen uitdagend werk te vinden, maar ook om meer kennis en ervaring op te doen.

Voor werkgevers en hun automotive vacatures
Bent u een werkgever met een garagebedrijf en zoekt u de oplossing voor uw tijdelijke automotive vacatures, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een bandenmonteur of een automonteur, wij kunnen u helpen aan de juiste vakmensen. FlexFitters is voortgekomen uit de vraag naar tijdelijke vakmensen. Door gebruik te maken van onze dienstverlening weet u dat wij u mensen sturen die bij ons al een intake en screening hebben gehad, gemotiveerde vakmensen dus. Bij ons geen administratieve rompslomp en nodeloze handelingen, wij regelen het voor u. Wij dragen er zorg voor dat uw tijdelijke medewerkers hun werk zeer goed zullen uitvoeren. Zo kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat zij over het juiste vervoer beschikken om op tijd te beginnen.

Aanmelden als autobedrijf

De kans voor gemotiveerde werknemers
Ben jij een gemotiveerde, vakkundige autotechnicus die over een relevante opleiding beschikt en heb je ervaring in dit werkveld? Dan kunnen wij je helpen met het vinden van uitdagend en dynamisch werk. Wij geven je de kans om op verschillende plekken te werken en zodoende extra ervaring en kennis op te doen – uiteraard voor een marktconform salaris dat voldoet aan de eisen van de cao.

Wij hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures in de automotive sector. Het kan bijvoorbeeld gaan om het monteren van banden, het uitvoeren van revisies, onderhoud en reparatie of het uitvoeren van apk-keuringen. Bij ons kun je goede begeleiding vinden in een dynamische en professionele werksetting. Het voordeel van ons bedrijf is dat wij werkgevers en werknemers de kans geven om elkaar te ontmoeten, zodat beide partijen hier winst uit halen. Wij beloven onder andere maatwerk, flexibiliteit en de mogelijkheid om piekdruktes op een juiste wijze op te vangen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Inschrijven voor automotive

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties