Vacatures Banden

Wanneer straks weer de bandenwissel moet plaatsvinden, zal er weer een piek zijn in vacatures. Banden wisselaars gezocht!. Een groot deel van de Nederlandse autobezitters wisselt twee keer per jaar van banden, om in de zomer zuiniger te rijden en in de winter die extra grip te hebben. Daarnaast, mocht u op wintersport willen, is het in Duitsland verplicht om winterbanden te voeren. In de periode dat de bandenwissel moet gebeuren, beleven veel bandenmontagebedrijven een behoorlijke piek in de werkdruk. Dat is weer te zien in de vacatures die bij de banden firma’s te vinden zijn. Tijdens deze drukke periodes willen bedrijven er graag een paar man bij hebben, maar na afloop van de drukte zullen er vaak dan ook helaas weer mensen moeten vertrekken.

Flexibiliteit in de autobranche
FlexFitters zag een behoefte in de autobranche, zeker op het gebied van vacatures en banden, in de bandenbranche, en daar proberen wij in te ondersteunen. Wij beschikken over een ruim bestand van ervaren vakmensen die in ieder bedrijf snel aan het werk kunnen. Het is ook mogelijk om één van onze mensen in te zetten voor beperkte tijd, bijvoorbeeld bij seizoenswerk. Zo kunt u tijdens de piekdrukte een extra man (of natuurlijk vrouw) inzetten om op die manier de rest van uw werknemers te ontlasten. Door onze unieke formule, die inhoudt dat we (inter)nationale topmonteurs en bandenmonteurs aantrekken, kunt u ook voor korte periodes topmensen inschakelen. Wij zullen het hele proces begeleiden, van uw wens tot het aannemen van een nieuwe kracht – voor korte of lange termijn – tot het volledig aan het werk zijn. Tijdens de werkzaamheden zullen wij ook regelmatig contact onderhouden met de werknemer en met u,de werkgever.

Aan het werk in de bandenbranche door onze openstaande vacatures
Bent u op zoek naar vacatures in de bandenbranche? Neem dan contact op met FlexFitters. Wij zijn altijd op zoek naar ervaren monteurs die leergierig zijn en er een goede werkhouding op na houden. Past deze beschrijving bij u? Neem dan vandaag nog contact op met FlexFitters. Wij zorgen ervoor dat u snel een plek zult vinden om aan het werk te gaan.

Inschrijven voor werk in de bandenbranche

Werkwijze voor autobedrijven met banden vacatures
Wanneer een bedrijf bij ons aanklopt met vacatures in de banden branche, zullen wij gezamenlijk de wensen en mogelijkheden bepalen. Alle kandidaten die we voordragen zijn ervaren en zullen voldoen aan de door u gestelde eisen. In de periode dat de bandenmonteur bij u actief is, hebben wij geregeld contact met u en hem. Daar komt bij dat wij uw nieuwe werknemer optimaal zullen begeleiden, zodat hij of zij echt een toevoeging aan uw bedrijf zal zijn. Na afloop van de arbeidsperiode volgt altijd een evaluatie. Natuurlijk helpt FlexFitters u niet alleen met de inzet van tijdelijk personeel, maar ook voor de werving en selectie van vast personeel bent u bij ons aan het juiste adres.
Zo zullen uw vacatures in de banden branche snel opgevuld worden door ervaren en vakkundige krachten!

Aanmelden als autobedrijf

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties