Vacatures Bandenmonteur

Tweemaal per jaar is er altijd een piek in de vacatures voor bandenmonteur. Veel auto’s die in Nederland rondrijden hebben namelijk 2 sets banden, winter- en zomerbanden. Die moeten zodra het weer slechter en weer beter wordt onder de auto gemonteerd worden. Dit is echt seizoenswerk. De rest van het jaar zijn er dan ook veel minder vacatures voor bandenmonteur te vinden. Zeker wanneer u bandenmonteur bent is dit lastig. Gelukkig is er een oplossing voor u: u kunt contact opnemen met FlexFitters. Wij zijn hét detacheringsbureau in de autobranche. Wij faciliteren bedrijven die bandenmonteurs zoeken, maar ook voor andere types automonteurs kunnen bedrijven bij ons terecht.

Wat kan FlexFitters betekenen voor een bandenmonteur?
Wanneer u op zoek bent naar een baan als bandenmonteur, dan is het fijn als een bedrijf u hierin kan ondersteunen. FlexFitters heeft een uitgebreid netwerk aan bedrijven die actief zijn in de autobranche. Daardoor hebben wij dan ook een uitgebreid aanbod aan vacatures, bandenmonteur is er daar een van. Natuurlijk zal hier veel seizoenswerk bij zitten, maar het kan goed zijn dat er een permanente monteur gezocht wordt. Wij zorgen ervoor dat u straks goed bij ieder bedrijf aan het werk kunt. Wij faciliteren dit door goede begeleiding. Op die manier staat u er dus niet alleen voor. Daar komt bij dat wij dankzij ons netwerk ook veel meer vacatures te zien krijgen dan u als bandenmonteur.

Inschrijven voor bandenmonteur

Als bedrijf FlexFitters inzetten
Wanneer uw bedrijf vacatures heeft voor een autotechnicus of een bandenmonteur, neem dan contact op met FlexFitters. Wij gaan graag met u om de tafel om een uitgebreid functieprofiel op te stellen, waar wij dan onze mensen mee zouden kunnen matchen. Alle kandidaten die we voordragen zijn ervaren en zullen voldoen aan de door u gestelde eisen. In de periode dat de FlexFitter-medewerker bij u actief is, hebben wij geregeld contact met u en hem. Daar komt bij dat wij uw nieuwe werknemer optimaal zullen begeleiden, zodat hij of zij echt een toevoeging aan uw bedrijf zal zijn. Na afloop van de arbeidsperiode volgt altijd een evaluatie. Natuurlijk helpt FlexFitters u niet alleen met de inzet van tijdelijk personeel, maar ook voor de werving en selectie van vast personeel bent u bij ons aan het juiste adres. Kies er dus voor om uw vacatures voor bandenmonteur of autotechnicus op te laten vullen door FlexFitters.

Aanmelden als autobedrijf

Nieuwste vacatures


Widget not in any sidebars

Werknemer aan het woord

“Flexfitters heeft een positieve instelling en heeft mij de kans gegeven om aan de slag te gaan.“

Ruud Voerman
43 jaar

Het is prettig samenwerken met het team van FlexFitters. Zij weten snel en vakkundig flexwerkers in te zetten. Er wordt echt gekeken naar de huidige (personele) samenstelling bij ons en daarmee komt de juiste persoon op de juiste plek terecht.

Louise Verkade / Profile Car & Tyrecenter Verkade

Werkgever aan het woord

“Het is prettig samenwerken
met het team van FlexFitters.“

Louise Verkade
Profile Car & Tyrecenter Verkade

Referenties